a tu można zagłosować

podoba mni sie:D szczegolnie sztandar... ta tekstura rozowa wyglada calkiem fajnie:) moze niekoniecznie kolor rozowy:P ale sam sposob malowania mi sie podoba:)
 podoba mni sie:D szczegolnie sztandar... ta tekstura rozowa wyglada calkiem fajnie:) moze niekoniecznie kolor rozowy:P ale sam sposob malowania mi sie podoba:) 

Fajnie rozjaśnienia wpadają w lekki róż i to mi się podoba
 Fajnie rozjaśnienia wpadają w lekki róż i to mi się podoba  ładnie ścieniowane. Tu jestem na TAK. Fajna jest też jedna strona sztandaru - ta z samym znakiem slanesha. Chociaż nie ukrywam ze dodałbym jeszcze jakieś ornamenty. Droga strona mi jednak nie pasuje.
 ładnie ścieniowane. Tu jestem na TAK. Fajna jest też jedna strona sztandaru - ta z samym znakiem slanesha. Chociaż nie ukrywam ze dodałbym jeszcze jakieś ornamenty. Droga strona mi jednak nie pasuje. 

Świetnie pomalowana figurka, znaczy bardzo dobrze
 Świetnie pomalowana figurka, znaczy bardzo dobrze   Dobrana kolorystyka nieco mnie zdziwiła jak na wojownika Chaosu. Żywe, powiedzmy, kolory i ten niebieski. Nie wspominając o ciekawym kolorze sztandaru-taki ni to róż ni nie wiem do czego to przypiąć.
 Dobrana kolorystyka nieco mnie zdziwiła jak na wojownika Chaosu. Żywe, powiedzmy, kolory i ten niebieski. Nie wspominając o ciekawym kolorze sztandaru-taki ni to róż ni nie wiem do czego to przypiąć.

(chyba)
 (chyba)