pogubilam sie ze swiatlami na okuciach "zbroi".
[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
aaaaaaa
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Oddychamy, rowno, spokojnie... pamiętaj tylko spokój może nas uratować 
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
wszystko przez te kajzerki
Idzie mi ta wilczyca jak krew z nosa;/ Wolniej malować się już chyba nie da.
Skóra nadal wymaga sporo pracy, tak samo włosy i pazury, kombinezon i paski powoli zbliżają się do finiszu, chociaż daleko im do tego co sobie założyłam. Nie mam pojęcia czego dodać, żeby zieleń wyszła mocniejsza, bardziej zgniło-żółta, tak jak np u Demiego na jego nurglach.
Click to see full-sized image
pzdr.
m.
Skóra nadal wymaga sporo pracy, tak samo włosy i pazury, kombinezon i paski powoli zbliżają się do finiszu, chociaż daleko im do tego co sobie założyłam. Nie mam pojęcia czego dodać, żeby zieleń wyszła mocniejsza, bardziej zgniło-żółta, tak jak np u Demiego na jego nurglach.
Click to see full-sized imagepzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

ja bym rozjasnil ostrze, zeby nadac mu byłsku
commo green albo żółtyzieleń wyszła mocniejsza, bardziej zgniło-żółta,
ja śli ma być ciemniejsza to granatowego
obczaj co napisałem odnośnie tego nurgla co malowałem - tam są podane farby
Miecz ma jednego wielkiego babola, który aż wali mnie po oczach za każdym razem jak na niego patrzę, ale muszę mieć dobry dzień żeby się z nim zmierzyć, bo boję się, że tylko pogorszę sprawę. Zresztą i tak przyda mu się jeszcze trochę pracy przy światłach jak słusznie zauważył Rentall. Spróbuję też zadziałać coś camo greenem w okolicach śródtonów kombinezonu, Zobaczymy jak wyjdzie. Foty, mam nadzieję, w krótce:D
Baj de łej... nubijka jest skonczona, a w zasadzie spieprzona;/
Próbowałam pogłębić cienie na podstawce i wyszedł mi koszmarek. Na szczęscie na żywo wygląda to mniej strasznie niż na focie (a do tego ona jest jednak maluśka - vide fota nr 2), więc dam sobie już spokój z poprawkami i uznam to za nauczkę na przyszłość.
rl size:
pzdr.
m.
Baj de łej... nubijka jest skonczona, a w zasadzie spieprzona;/
Próbowałam pogłębić cienie na podstawce i wyszedł mi koszmarek. Na szczęscie na żywo wygląda to mniej strasznie niż na focie (a do tego ona jest jednak maluśka - vide fota nr 2), więc dam sobie już spokój z poprawkami i uznam to za nauczkę na przyszłość.
Click to see full-sized imagerl size:
Click to see full-sized imagepzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Na tym mieczu cieniowanie pod "haczykiem" powinno być dokładnie odwrotne 
Mi się malowanie Nubijki podoba. Na pewno fajnie wygląda na półeczce z tym display basem.
Co do podstawki to można by ją jeszc delikatnie przełoszować jeśli nie podoba Ci się taka ciemna
Nie pasuje mi tutaj kolor display base'a. Zlewa się z podłożem. Ja bym na czarno przemalował
Co do podstawki to można by ją jeszc delikatnie przełoszować jeśli nie podoba Ci się taka ciemna
Nie pasuje mi tutaj kolor display base'a. Zlewa się z podłożem. Ja bym na czarno przemalował