Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Hmm, rzeczywiście tabletop to już dawno przeterminowane pojęcie, bo jest różne dla każdego malarza.
Figurki bardzo fajne, podobają mi się konie, eleganckie. Powiedz mi, jaki to jest kolor na płaszczach elfów?
Nie jestem pewien nawet czy mój high end to poziom Twojego table topu, Szary, ale elfy kapitalne popełniłeś!
Bardzo przypadły mi do gustu.
Więcej fotek! Większych.
Pozdrawiam gorąco!
Albo się nie doceniacie, albo jestem dla was przereklamowany Nie mniej ciesze sie, ze Wam sie podobaja. Istotnie, podstawki mialy byc wyjątkowo leśne, a malowanie dosc jaskrawe jak na standardy armijne.
Do niedzieli powinno sie pojawic wiecej fotek.
Pozdrawiam!
Wczoraj podłączono mi internet w tej mojej rodzinnej wiosce...więc żeby pokazać, że jeszcze nie umarłem to dla was mała pacynka, jeszcze nie skończona.
Szary, czemu ty mi to robisz? Tylko mi nie mów że to
tabletop.
A tak na serio to praca mi się bardzo podoba. Jak sobie przypomnę jak sam malowałem ten model i efekt końcowy to...