Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Demi w sumie z tymi czystymi flakami to nie taki całkiem zły pomysł
Sławol jestem ciekawy jak innym te modele wyjdą ( kilka osób ma ten model ), i mam nadzieję że Twój model niedługo się pojawi
Rofl .. jak na to patrzę to widzę oczami wyobrażni że on właśnie wysiadł z swojej super turbo wypasionej barakudy i robi kluczykami "Uouiii" "Uouii" światełka migają i auto alarm aktywny, zamek centralny uruchomiony - czas na zakupy
Maru- to mi do głowy nie przyszło ale ciekawy pomysł na podpisanie pracy
Nameless- w sumie miała być w takiej tonacji ale może powinienem coś więcej inaczej zrobić ?
Theotril - faktycznie, może czas coś innego zacząć stosować zamiast tej trawki ? albo jak przybrudzać w jakiś sposób
nie wiem czy to od tonacji zalezy... jak dla mnie poszedles Slawolem - brudzing, czasem do przesady, dosc losowo i bez kontroli.
na lewym rekawie od przodu zostala linia podzialu?
Trochę dziwna ta przezbrojona żaba .IMO efekty zniszczenia pancerza są fajne tyle jest ich za dużo , tak naciułane wszędzie są.Słabo wyszło błoto na nogach .Jednak bardzo mi przypadło do gustu rozjaśnianie czerni , naprawdę fajnie to wyszło .Cały model psuje podstawka , model jak dla mnie jest pomalowany w takiej post apokaliptycznej konwencji a tu zasuwa po zielonej trawce
hmmm dzięki za uwagi, jeżeli będę kolejny malował model w takiej kolorystyce i z przybrudzeniami zastosuję się do Waszych rad
Nameless to chyba nie linia tylko fragment materiału ?