Ja sam żałuję, że nie miałem dosyć sił, aby cokolwiek wystawić, ale za to zabawa w pastelowego gobosa była znakomita ;]. Z racji ze tez czasu nie było nie dało rade zostać na pokuflowym spotkaniu, czego tez równie mocno żałuje, choć z drugiej strony Szuczurek ugościł mnie świetnie. Wcześniej się pogaworzyło z ludźmi czasem mniej lub więcej, ale właśnie oto mi chodziło super jest po prostu spotkać twarzą w twarz forumowych znajomych ;]
Impreza lepsza niż zeszłoroczny Sod warsztaty zapełnione sam też brałem udział ;]. Śmieszne ze tym razem ta kanciapa kolo kibelka była całkowicie pusta.
Pozdrawiam wszystkich, co byli na imprezie a w szczególności Szczurka za gościnę ;]. Z pewnością pokaże się (oby tym razem z czymś do wystawienia hihi) jeśli nie wcześniej to za rok
[PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.2010
Re: [PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.201
https://hacketo.deviantart.com/
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
-
Nameless
- The Better Choice

panie i panowie, bylo mi ogromnie milo sedziowac i spotkac sie z wami. niekoniecznie w tej kolejnosci 
Fajnie było
Strasznie się cieszę że coś z tych całych warsztatów i speed paintingu wyszło. Pierwszy raz robiliśmy coś takiego więc wybaczcie niedociągnięcia. Sami do ostatniej chwili nie wiedzieliśmy czy to w ogóle wypali. Super że byli chętni, wszystkie stanowiska do warsztatów zajęte i tak samo ze speed-paintingiem (w tym ostatnim to nawet przekroczyliśmy limit zawodników o jednego
) Jeszcze raz dzięki za patrzenie i słuchanie naszych nieskładnych warsztacików
Co do filmików to musimy jeszcze przerobić je na postać cyfrową (razem z rejestrowanym głosem). Rozdanie nagród też było rejestrowane (także speed paintingowe). Ale nad tą kwestią musimy jeszcze trochę popracować. Chętnych proszę o bycie czujnym - np tu na forum bo może będziemy robić jakąś listę chętnych czy coś.
A no i bym zapomniał
Wielkie gratulacje dla wszystkich którzy maczali palce w tym przedsięwzieciu! Szczególnie brawa dla Janusza który mimo zeszłorocznych problemów na SoD dał rade! Czekam już na kolejną odsłonę konkursu !
No i gratulacje dla malarzy! Poziom naprawdę wzrósł, wiele osób znacząco podniosło poziom malowania, pojawiło się kilka nowych postaci. Kupa dobrych prac, a niektóre z nich nawet nie stanęły na podium! Brawo! 
Co do filmików to musimy jeszcze przerobić je na postać cyfrową (razem z rejestrowanym głosem). Rozdanie nagród też było rejestrowane (także speed paintingowe). Ale nad tą kwestią musimy jeszcze trochę popracować. Chętnych proszę o bycie czujnym - np tu na forum bo może będziemy robić jakąś listę chętnych czy coś.
A no i bym zapomniał
Zardoz !! FTW
Machoń musisz go skończyć koniecznie .. szkoda że niemasz jego limitowanej wersji w sukni ślubnej
Click to see full-sized image
Machoń musisz go skończyć koniecznie .. szkoda że niemasz jego limitowanej wersji w sukni ślubnej
Click to see full-sized imageRe: [PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.201
Mahoń dzięki za miłe słowa .Rzeczywiście patrząc na moje wcześniejsze figurki to ci terminatorzy to jest już inna liga ;P .Jednak kategoria dla juniorów nadal jest super
.Bardzo fajne nagrody w niej były
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Lista zwycięzców - tam gdzie to było wiadome, podałem ksywki forumowe, żeby łatwiej było przekazywać gratulacje 
Best of Show:
Przemo
Junior:
Wojto
Diorama:
1. Przemo
2. Wojto
3. Pandadosmares
wyróżnienia:
- Camelson
- Ignis
- Rakso the slayer
Duży model:
1. Przemo
2. mr_Denial
3. REDAV
wyróżnienia:
- Loler
- Łukasz Grzyb
- Edwin Smoliński
Model pojedynczy fantasy:
1. Camelson
2. Loler
3. REDAV
wyróżnienia:
- Maru
- Andrzej Kasiewicz
- Kamil Milaniuk
Model pojedynczy S-F:
1. Flameon
2. Camelson
3. Loler
wyróżnienia:
- Maru
- Przemo
- Łukasz Grzyb
Best of Show:
Przemo
Junior:
Wojto
Diorama:
1. Przemo
2. Wojto
3. Pandadosmares
wyróżnienia:
- Camelson
- Ignis
- Rakso the slayer
Duży model:
1. Przemo
2. mr_Denial
3. REDAV
wyróżnienia:
- Loler
- Łukasz Grzyb
- Edwin Smoliński
Model pojedynczy fantasy:
1. Camelson
2. Loler
3. REDAV
wyróżnienia:
- Maru
- Andrzej Kasiewicz
- Kamil Milaniuk
Model pojedynczy S-F:
1. Flameon
2. Camelson
3. Loler
wyróżnienia:
- Maru
- Przemo
- Łukasz Grzyb
@wojto - kiedy były skoro to pierwsza edycja Hussara?
a w tym roku nie było nagrody dla juniora?
i pomyśl czy większym sukcesem jest dla ciebie wygrać złoto w kategorii dla dzieci czy srebro w dorosłej
@Maru - pewnie nie do dostania
ale jak skończę pierwszego, to poszukem kolejnego modelu na konwersję ślubną 
i pomyśl czy większym sukcesem jest dla ciebie wygrać złoto w kategorii dla dzieci czy srebro w dorosłej
@Maru - pewnie nie do dostania
-
Nameless
- The Better Choice

gratulacje dla wszystkich uczestnikow, nie tylko tych z listy! 
Dzięki za świetnie spędzony czas! Super konkurs, bardzo dobre prace, atmosfera. Miło było z Wami pogadać i zobaczyć prace na żywo. Czekam na następną edycję!
Mahoń chodzi mi o te nagrody rzeczowe , demo pack z infinity oraz cyklopa z maxmini.Oczywiste jest że bardziej się ciesze z srebra w dorosłej .Moja pierwsza statuetka w życiu
.A ta wypowiedz że kategoria dla juniorów jest super odnosiła się do tego że nie ma potrzeby na wydzielanie osobnej kategorii , bo moim zdaniem jest taka potrzeba
.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske