A oddział ładny, czysty i estetyczny
[PL] lolerowe mazanki
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] lolerowe mazanki
Dobry ten champion! Podobają mi się bogate wzorki, no i soczewki w hełmie. Pancerz ma ładną czerń, ale trochę dla mnie jednak taką za suchą... Zobaczymy, co tam dalej wyczarujesz. Kolory są dobrane bardzo dobrze: złoto, czerwień, czerń. Biała szmatka ładnie się odcina.
Trochę już te podstawki z lawą są oklepane, ale dalej cieszą oko 
Fotki nadal słabe ale juz lepsze
szata w wzorki wyglądają zadziobiście
ale nie będzie zapeszał i poczekam na końcowy efekt
szata w wzorki wyglądają zadziobiście
ale nie będzie zapeszał i poczekam na końcowy efekt
No mi też się champion podoba ale live wygląda lepiej bo te foty coś za ciemne. Dodał bym jeszcze wzorki na nogach zaraz pod pasem tak aby trochę więcej tego było chociaż już takie delikatne aby nie przesadzić. Model zapowiada się bardzo fajnie więc czekamy na zakończony projekt.
Dokładnie tak powinien zrobić hehehe.malujesz sobie armie? to już mi do sekcji Tale of Gamers i zakładać temat
-
Nameless
- The Better Choice

i ty tez, REDAV 
troche bedzie mi wstyd pokazywac moje eldary przy twoich, no ale trudno
Hehehe właśnie przejrzałem tych twoich i powiem ci że mam takich Eldarów że wstyd było by mi ich pokazywać przy twoich hahaha. Porobię dzisiaj zdjęcia i coś tam wstawię.Nameless wrote:i ty tez, REDAV
Co do Noise Marinów Lolera to przyznam że bardzo solidni są i mi się podobają tak więc czekam na kolejne armijne malunki chociaż wiem że kolega teraz inne rzeczy maluje hehehe.
dzięki za komentarze. Armię wrzucę zaraz do tale of gamers:)
hmm masz na myśli że nie ma na niej więcej kolorów? czy chodzi o technikę?Pancerz ma ładną czerń, ale trochę dla mnie jednak taką za suchą
Nie, chodzi mi w sumie o technikę. Ciekawy efekt wyszedł (podobny do tego na modelach Gimiaka). Bardzo mocny mat wyszedł, aż taki welur albo zamsz jakby
Wolę po prostu głębszą czerń, taką z lekkim połyskiem i to tyle.
Chyba się wezmę za ćwiczenie freehandów, bo jak patrzę np. na Twoje, to dochodzę do wniosku, że tej sztuki jeszcze nie znam na tyle, na ile mógłbym i powinienem
Chyba się wezmę za ćwiczenie freehandów, bo jak patrzę np. na Twoje, to dochodzę do wniosku, że tej sztuki jeszcze nie znam na tyle, na ile mógłbym i powinienem
Zamszowy Champion Imperialny z swoim zamszowym mieczem idzie pokarać złe legiony Slanesza ... oczekujące kary niecierpliwie

Bardzo ładne. Bardzo mi się podoba. Armia będzie wyglądać bardzo przyjemnie. Podoba mi się podejście do ornamentów na championie. Trzymaj tak dalej