Usunalem te plamy turkusowe, niestety rzeba w tym miejscu paskudna( nie potrafilem sobie z nia poradzic w fazie przygotowan).Poki co Grudzien sie u mniw sklepie zaczal i marne szanse na mazianie wiec wrzucam jak najbardziej aktualna wersje figsy(moze kiedys do niej na chwile wroce - na podstawce mialy byc skalki z miliputu ale...miliputu brak):
Click to see full-sized image
[PL]Przemoszowe nowosci!
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL]Przemoszowe nowosci!
Wow , w twoim wykonaniu ten model wygląda świetnie , przekonałeś mnie do niego .Bardzo ładnie wychodzą Ci podstawki , może napiszesz jakich kolorów używasz i jak to robisz , bo mam ogromy problem z pomalowaniem ładnego piasku ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Mimo paru niedoskonałości ( patrz skrzydła)- twoje wykonanie bardzo mi sie podoba . Model ma to coć , gratuluje udanego projektu.
nie podoba mi się:
- rzeźba
- malowanie najdłuższego pióra prawego skrzydła od tyłu
podoba mi się:
- odważne i twoje podejście do tego modelu
- spójna (no, może trochę zlewająca się) koncepcja kolorystyczna
- rozblask na dużym wylocie plecaka
- podstawka
naprawdę, ten piasko-żwirek wygląda lepiej i mniej banalnie niż oklepane skałki.
no i udowadniasz że można ten model pomalować inaczej, po swojemu i wyjść z tego obronną ręką!
- rzeźba
- malowanie najdłuższego pióra prawego skrzydła od tyłu
podoba mi się:
- odważne i twoje podejście do tego modelu
- spójna (no, może trochę zlewająca się) koncepcja kolorystyczna
- rozblask na dużym wylocie plecaka
- podstawka
naprawdę, ten piasko-żwirek wygląda lepiej i mniej banalnie niż oklepane skałki.
no i udowadniasz że można ten model pomalować inaczej, po swojemu i wyjść z tego obronną ręką!
Ładne malowanie ale model sam w sobie jakiś taki niezbyt udany. Mówię tu o rzeźbie.
Ładne złoto, skórka i piasek. Chociaż podstawka jakaś taka smutno-pusta. Może jakiś krzaczek ususzony? :>
Ładne złoto, skórka i piasek. Chociaż podstawka jakaś taka smutno-pusta. Może jakiś krzaczek ususzony? :>
-
- The Better Choice
a mnie sie podoba jak wprowadzasz poprawki po uwagach od nas wszystkich.
to co powyższe wypowiedzi ale dodał bym że cały czas zwoje wyglądają jak papier z odzysku - brak napisów czy czegoś tam na nich
gratuluję zaparcia do malowania tego modelu
gratuluję zaparcia do malowania tego modelu
dużo lepiej
a i tak było fajnie...
a i tak było fajnie...
na białym tle i na czarnym tle a napisów na srajtaśmie niema