Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Usunalem te plamy turkusowe, niestety rzeba w tym miejscu paskudna( nie potrafilem sobie z nia poradzic w fazie przygotowan).Poki co Grudzien sie u mniw sklepie zaczal i marne szanse na mazianie wiec wrzucam jak najbardziej aktualna wersje figsy(moze kiedys do niej na chwile wroce - na podstawce mialy byc skalki z miliputu ale...miliputu brak): Click to see full-sized image Click to see full-sized image Click to see full-sized image Click to see full-sized image
Wow , w twoim wykonaniu ten model wygląda świetnie , przekonałeś mnie do niego .Bardzo ładnie wychodzą Ci podstawki , może napiszesz jakich kolorów używasz i jak to robisz , bo mam ogromy problem z pomalowaniem ładnego piasku ?
nie podoba mi się:
- rzeźba
- malowanie najdłuższego pióra prawego skrzydła od tyłu
podoba mi się:
- odważne i twoje podejście do tego modelu
- spójna (no, może trochę zlewająca się) koncepcja kolorystyczna
- rozblask na dużym wylocie plecaka
- podstawka
naprawdę, ten piasko-żwirek wygląda lepiej i mniej banalnie niż oklepane skałki.
no i udowadniasz że można ten model pomalować inaczej, po swojemu i wyjść z tego obronną ręką!
Ładne malowanie ale model sam w sobie jakiś taki niezbyt udany. Mówię tu o rzeźbie.
Ładne złoto, skórka i piasek. Chociaż podstawka jakaś taka smutno-pusta. Może jakiś krzaczek ususzony? :>