Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
zeby nie bylo ze sie lenie to wrzucam troche fotek gwardii, robionej pod armie Iron Worriors... czyli wygladac ma chaosnie i mam nadzieje ze udalo mi sie osiagnalc to ; )
Milego ogladania
i tez zapraszam do GALERII do troche wiekszych zdjec
chyba masz racje - to przez te ciemna skore i ciemne ubrania wygladaja jakby to ciemne bylo po prostu nie pomalowane. bo jak patrze na zdjecia na laptopie (bardzo jasna matryca) to widac wiecej i wygladaja lepiej. ale chyba gdyby skora byla inna to by znacznie zyskali.
kolor skury byl robiony z brazowego do szarego greatcoan z p3...no i w sumie mialbyc taki ciemny... ogolnie jestem zadowolony z efektu i stwierdzam ze figurki do gwardii najlepiej mi sie maluje
niedlugo powrzucam cos jeszcze jak sie jakos ogarne z zrobieniem zdjec, troche innej armii... wiecej modelowej niz gwardia
i chyba na ciemnosc kolorow nie bedzie mozna narzekac
Dawno niczego nie wrzucałeś ale jak już wrzuciłeś to chce mi się zrobić drogę krzyżową na kolanach do Twojego biruka gdzie powstały te figsy Miejsce kultu z tego zrobię.
Marynacie zaje****i. Znalazłoby się coś do czego można by poamrudzić ale ja tu nie jestem od tego więc powiem tylko że jest pocisk.
Caly oddzial powala!
Wygladaja razem naprawde super. Kupa roboty. Pewnie spedziles nad nimi wieeele godzin. Ja bym chyba nie wytrzymal malowania takiej ilosci marinesow.