Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Szary wrote:
Powoli uczę się jak używać green stuffu, więc to nic specjalnego jeszcze
"Nie od razu Kraków..."
A tak poza tym, to bardzo ciekawa ta poza, dość statyczna, ale oryginalna. Konwersja nie jest skomplikowana, ale ładnie to wszystko wyszło. A dodatki z GS-u wyglądają bardzo dobrze, widać, że jak zaczynasz się uczyć czegoś nowego, to od razu chcesz robić to dobrze... i to mi się podoba - "lepiej mniej, a lepiej (dobrze)" - ulubione słowa mojej nauczycielki od j. angielskiego na uczelni Paski na tarczy są równo przycięte, symetryczne, czysto dodane. Ikona na naramienniku też jest dobra. No i tak trzymać!
Miałem ostatnio sporą przerwę od forum CofC więc nie miałem okazji jeszcze sprawdzić finalnej wersji. Powiem krótko - to jeden z najlepszych marynarzy jakich widziałem. A już DA na 100%. W kwestiach technicznych wymądrzał się nie będę bo daleko mi do tego poziomu. Świetna robota Szary!
Czekam na update termosa GK!
Pozdrawiam!
No mnie tez nie bylo Tyle mnie nie bylo, ze przegapilem spotkanie malowania w ubiegla sobote Grey Knight fajny, tak pakersko szeroko stoi Tez bedzie NMM caly? Z tego moze wyjsc ciekawy squad.
:O Mahoń kazał mi szybko tu zajrzeć
WOW
Nie no R E W E L A C J A Wyszło Ci coś naprawdę wyjątkowego na tym pysku
mucha nie siada, ładnie zainaugurowałeś wakacyjne malowanie.
Będę śledzić temat i skrzyczę Cię jak polecisz sobie po łebkach z resztą modelu
no rzeczywiscie wyglada interesujaco.. a nawet BARDZO..
dotychczas malowales troszke w komiksowym stylu.. ale widze ze styl ukierunkowany bardziej na realizm tez Ci niezle wychodzi
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Dziękuje Wam za mile slowa. Ale nie ma nad czym sie tak rozwodzic To tylko zdjecie... Dzisiaj moze, a na pewno jutro model bedzie skonczony, to zrobie wiecej zdjec.