[PL] WARSZTAT SZAREGO

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] WARSZTAT SZAREGO

Post by Slawol »

Szary wrote: Powoli uczę się jak używać green stuffu, więc to nic specjalnego jeszcze
"Nie od razu Kraków..." ;)

A tak poza tym, to bardzo ciekawa ta poza, dość statyczna, ale oryginalna. Konwersja nie jest skomplikowana, ale ładnie to wszystko wyszło. A dodatki z GS-u wyglądają bardzo dobrze, widać, że jak zaczynasz się uczyć czegoś nowego, to od razu chcesz robić to dobrze... i to mi się podoba - "lepiej mniej, a lepiej (dobrze)" - ulubione słowa mojej nauczycielki od j. angielskiego na uczelni :) Paski na tarczy są równo przycięte, symetryczne, czysto dodane. Ikona na naramienniku też jest dobra. No i tak trzymać!

Pozdrawiam
Sławol
Gazza

RE: [PL] WARSZTAT SZAREGO

Post by Gazza »

Miałem ostatnio sporą przerwę od forum CofC więc nie miałem okazji jeszcze sprawdzić finalnej wersji. Powiem krótko - to jeden z najlepszych marynarzy jakich widziałem. A już DA na 100%. W kwestiach technicznych wymądrzał się nie będę bo daleko mi do tego poziomu. Świetna robota Szary!
Czekam na update termosa GK!
Pozdrawiam!
Cold "Strobe Light Network"
Kornel

Post by Kornel »

No mnie tez nie bylo :D Tyle mnie nie bylo, ze przegapilem spotkanie malowania w ubiegla sobote :) Grey Knight fajny, tak pakersko szeroko stoi :) Tez bedzie NMM caly? Z tego moze wyjsc ciekawy squad.
Szary

Post by Szary »

Drobny "sneek peek" ode mnie:
ImageClick to see full-sized image

Więcej zdjęć niebawem, jak tylko skończę...

P.S. Twarze wykonane przez Ścibora to choć ciężki kawałek chleba to naprawdę dają polę do popisu, przynajmniej wg mnie ;)
Szary

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

NO, SZARY DAŁEŚ CZADU!!!!! :clap: :clap: :clap:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:O Mahoń kazał mi szybko tu zajrzeć
WOW
Nie no R E W E L A C J A Wyszło Ci coś naprawdę wyjątkowego na tym pysku :D
mucha nie siada, ładnie zainaugurowałeś wakacyjne malowanie.
Będę śledzić temat i skrzyczę Cię jak polecisz sobie po łebkach z resztą modelu :P
-- Ańa

Image
kacpero

Post by kacpero »

no rzeczywiscie wyglada interesujaco.. a nawet BARDZO..
dotychczas malowales troszke w komiksowym stylu.. ale widze ze styl ukierunkowany bardziej na realizm tez Ci niezle wychodzi ;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
przemosz.

Post by przemosz. »

Panie i Panowie czapki z glow :clap: Trzymam kciuki zeby reszta byla na takim samym poziomie:)
Szary

Post by Szary »

Dziękuje Wam za mile slowa. Ale nie ma nad czym sie tak rozwodzic ;) To tylko zdjecie... Dzisiaj moze, a na pewno jutro model bedzie skonczony, to zrobie wiecej zdjec.
Szary

Image
DiaCon

Post by DiaCon »

wygląda jak screen ze Starcrafta 2 :D
Post Reply