[PL] 1 2 3... proba pedzla

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Marta

Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla

Post by Marta »

Troche jest, ale zapomnialam aparatu(!) i pstrykalam komorka, wiec moze byc lipna jakosc. Ale znajomy tez robil foty wiec postaram sie od niego je wyciagnac i wrzucic na bloga.
Ogolnie impreza byla spoko i na poziomie. Z zakupami tez nie przesadzilam, wiec bede miala co jesc:D:D
I kupilam swojego pierwszego flata!! bede teraz paciac na plasko:D

'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
quidamcorvus

Post by quidamcorvus »

Gratulacje :clap:
Image
Marta

Post by Marta »

Zdjecia z imprezy sa tutaj. Niestety jest ich malo i robione komorka (ktorej nie ogarniam jeszcze) wiec sa w wiekszosci raczej kiepskiej jakosci;/ Zapomnialam na smierc zabrac aparat i takie sa tego skutku:(
Mam za to obiecane lepsze fotki robione kompaktem kumpla, jak tylko wrzuci je na net to zapodam linka.

Swoja droga jedna rzecz, ktora mi sie na maxa rzuca w oczy jak patrze na te moje fociszcze (oprocz jakosci ofc) to brak kobiecej reki przy organizacji tej imprezy. Odrobina wysilku wiecej i wszystko to mogloby wygladac duzo schludniej...
Ale sama impreza byla bardzo sympatyczna. Zjechalo sie sporo moich znajomych, poznalam tez sporo nowych ludzi z Londka, ktorzy siedza glownie w histerykach:D No i udalo mi sie nie wydac calej kasy, co jest moim osobistym sukcesem (tym bardziej ze wiekszosc sprzedawcow obslugiwala karty kredytowe;p)
A tak na serio to mega duzo daje kilka stanowisk sprzedawcow na takiej imprezie (tu apel do Jona - jakby sie dalo paru na Hussara skolowac to bylaby bomba:D)

pzdr

'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

kilka fajnych prac :) jak poziom ogolny?
gratulacje za jakies tam medale blizej nieokreslone ;)
Image
Marta

Post by Marta »

Nameless wrote:kilka fajnych prac :) jak poziom ogolny?
Ogolny poziom byl dosyc nierowny. Byly prace na poziomie Euro, ale i byly tez slabsze. Np 90mm konny templariusz pegaso (cena detaliczna od producenta +/- 215funa) pomalowany i zlozony tak, ze az mi sie plakac chcialo nad ta biedna figsa.
Na szczescie sedziowanie bylo w systemie open (czesc sedziow z Euro), wiec jesli prace zostaly nagrodzone, to znaczy ze zasluzyly. Najlepszy poziom byl jak mi sie wydaje, w kategorii popiersi, winiet i singli histerycznych (do 65 i powyzej 65mm). Fantasy/sf bylo dosyc nierowne, ale dobre prace byly po prostu dobre. Mam nadzieje, ze John bedzie mial w galerii lepsze zdjecia i wiecej.

Nameless wrote:gratulacje za jakies tam medale blizej nieokreslone ;)
Fakt nie opisalam;p chociaz myslalam ze kolor mowi za siebie. Juz naprawiam niedopatrzenie:

Urmuth dostal zloto w kategorii fantasy/sf
Grinder braz w popiersiach.

Same modele nie maja na sobie zadnych grawerunkow z kategoriami, jako ze to system open i ciezko byloby okreslic ile medali trzeba.

'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Impreza jak widać udana, gratuluję wyników :)

No i dzięki za zdjęcia.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Gildor

Post by Gildor »

Gratuluję!
Jak zobaczyłem medale to myślałem,że jakiś maraton wygrałaś albo skok w dal :D
Image
Marta

Post by Marta »

Gildor wrote:Gratuluję!
Dzieki

Gildor wrote:Jak zobaczyłem medale to myślałem,że jakiś maraton wygrałaś albo skok w dal :D
Taki to juz urok systemu open.
Zwykle trofea to malo rzucajace na kolana medale, ale przynajmniej mozesz wstawic do konkurencji ile chcesz modeli i masz pewnosc, ze kazdy z nich zostanie dokladnie obejrzany, oceniony i jesli zasluguje, nagrodzony.
Ja osobiscie jestem wielka fanka tego systemu, co zreszta oglaszalam niejednokrotnie.
A ze medale nie wygladaja?? No trudno, wazne ze cos znacza:D
Ofc milo miec na polce taka Hussaretke czy Pania Zjadana Przez Motyle. Ladniej wygladaja niz pseudomedal z EuroMilitaire, ale kazda z tych nagrod ma swoja wage, i kazda jest dla mnie cenna.

'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Marta

Post by Marta »

Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Marta wrote:Taki to juz urok systemu open.
co maja medale/statuetki do systemu open czy innego? albo sie organizator decyduje na zakup tanich medali, albo cuduje z czyms bardziej prestizowym/drogim.
mnie, tak jak tobie, nie przeszkadza ani jedno, ani drugie. moja radosc/duma nie jest zwiazana z fizyczna nagroda :)
Image
Post Reply