[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
Bardzo fajna praca. Widać,ze większe skale Ci pasują! Czekam na finisz 

Oj uwierz mi ja tez:D Duza skala ma to do siebie ze ciagnie sie w nieskonczonosc, przynajmniej jak sie probuje cisnac na jakosc a nie na ilosc (szczegolnie przy moim tempie malowania). Wiec dla mnie skonczenie figsy to prawie okazja do otwarcia butelki szampana;pGildor wrote: Czekam na finisz
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
No to Sylwester 2013 pod znakiem skończonego UrmuthaMarta wrote:Wiec dla mnie skonczenie figsy to prawie okazja do otwarcia butelki szampana;p
Obawiem sie, ze moze sie i tak zdarzyc;pSlawol wrote:No to Sylwester 2013 pod znakiem skończonego UrmuthaMarta wrote:Wiec dla mnie skonczenie figsy to prawie okazja do otwarcia butelki szampana;p
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
No no, niezły ludek Ci wychodzi. Super skóra, i fakturki na ubraniach. Jedziesz tak dalej 
W ramach spiecia przedsalutowego domalowalam jodzie twarz. I to dosyc doslownie bo odlew byl mocno spaprany wiec praktycznie robilam freehanda.
Plaszcz to relikt z epoki bledow i wypaczen;p kiedy to probowalam nowa technike. Trochu mi nie wyszlo, ale wiem juz jak to poprawic i zmalowac tak jak chcialam od poczatku, tylko ladniej. Ponizej fota jody po zapodkladowaniu, zebyscie mieli wyobrazenie jak wygladal ryjek.
Click to see full-sized image
Swoja droga mi on teraz troche przypomina Tuska nie wiem czemu:(
'eM
Plaszcz to relikt z epoki bledow i wypaczen;p kiedy to probowalam nowa technike. Trochu mi nie wyszlo, ale wiem juz jak to poprawic i zmalowac tak jak chcialam od poczatku, tylko ladniej. Ponizej fota jody po zapodkladowaniu, zebyscie mieli wyobrazenie jak wygladal ryjek.
Click to see full-sized imageSwoja droga mi on teraz troche przypomina Tuska nie wiem czemu:(
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
quidamcorvus
Morda fajnie ci wyszła.
A jak patrzę na odlew, to faktycznie sporo w nią włożyłać wysiłku.
A co do płaszcza, to może namaluj fakturę materiału. Cieniowanie już jest.
A co do płaszcza, to może namaluj fakturę materiału. Cieniowanie już jest.
Nameless wrote:o, mlody, gladki yoda![]()
nie taki znowu mlody, pare zmarów ma;]
Ponizej jest fota artboxa, nie sadze zeby musial sobie artysta radzic z takim gownianym odlewem jak moj, wiec zakladam, ze to taka rzezba...
Click to see full-sized imagepzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Stary będzie, gdy mu Marta kilka kresek więcej domalujeNameless wrote:o, mlody, gladki yoda![]()
Kolory dobre, twarz ma odpowiedni wyraz, spojrzenie idealne. Może nieco za jasno jest na twarzy zaraz pod kapturem, a może to tylko fotka pudełkowa KM.