fajny zestaw kolorkow, nawet bym jeszcze przytlumil ten fiolet, zeby mniej bil po oczach.
malowanie mnie srednio przekonuje - wyglada jakbys sie spieszyl, albo ci sie nie chcialo. W pary miejscach plynnie, w paru (naramienniki z tylu, wlosy) juz nie bardzo.
podstawka wyglada jak niepomalowany korek.
twarzyczka mi sie podoba w pierwszym ujeciu.
a co do rzezby - ani mnie ziebi, ani parzy. nic szczegolnego. szkoda tylko ze wyglada jakby jej lewa noge zlamali w kolanie.
[PL] WARSZTAT IRKUCKA - Dark Angel Champion
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

wrzucam kolejny model tym razem cos do 40tki
bardzo chcialem zrobic cos do boda khorne i mysle ze udalo mi sie zrobic ciekawy model ?
Click to see full-sized image
bardzo chcialem zrobic cos do boda khorne i mysle ze udalo mi sie zrobic ciekawy model ?
Click to see full-sized imagezaluje ze tyl tej figurki nie jest przodem - powaznie. tak ciekawie udalo ci sie poprowadzic zlote NMMy na tyle modelu...
runy khorne'a tez niezle urozmaicaja ten model, ale niestety logo world eatersow ginie na pancerzu - moze ostrzejsze konturowanie by je troche uwydatnilo? no i czaszki nie powalaja.
fajnie, ale szkoda ze nie tak super jak tyl...
runy khorne'a tez niezle urozmaicaja ten model, ale niestety logo world eatersow ginie na pancerzu - moze ostrzejsze konturowanie by je troche uwydatnilo? no i czaszki nie powalaja.
fajnie, ale szkoda ze nie tak super jak tyl...
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Zgadzam się z Namelessem.
Przyznam, że na żywo mi się bardziej podobał. Połysk figurki zaszkodził fotce.
Ale widząc czerwień na żywo, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że fajnie Ci wyszła.
Jak już Ci pisałam, hełm na podstawce jest fajny, ale to ciągle dla mnie za mało. Nudna skałka z przodu, mogła by być czymś urozmaicona.
Całokształt wydaje się być dużo staranniejszy od ostatnich prac
Czyli do przodu panie kolego.
Przyznam, że na żywo mi się bardziej podobał. Połysk figurki zaszkodził fotce.
Ale widząc czerwień na żywo, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że fajnie Ci wyszła.
Jak już Ci pisałam, hełm na podstawce jest fajny, ale to ciągle dla mnie za mało. Nudna skałka z przodu, mogła by być czymś urozmaicona.
Całokształt wydaje się być dużo staranniejszy od ostatnich prac