fajny ten miecz - takie czyste malowanie - nie popsuj
taka święta Cesia na sterydach ..
ale bez kajzerekMaru wrote:o kolejny w klapkach ..
Klapki i kajzerki są ok ale gorsze są złote sutkimahon wrote:ale bez kajzerekMaru wrote:o kolejny w klapkach ..
Są gorsze, niż złote...REDAV wrote:Klapki i kajzerki są ok ale gorsze są złote sutki
Click to see full-sized image
Maru wrote:gdzieś kiedyś widziałem śmieszny komiks
rozmawiały w nim 2 witch elfki nad ciałem gwardzisty :
"o martwy gwardzista"
"jak go zabiłaś ?? "
"dźgnęłam go sutkiem"
"" ?
przy tym fajnym NMMie, to czerwienie wyglądają mniej zachwycająco...
Ten czerwony na rękojeści miecza to chyba jeszcze nie skończony co nie ??
Z czerwieniami to już tradycyjnie miałem problem. Ile razy je próbuje zrobić to zawsze wychodzą nie tak jak bym chciał.No i czerwienie dla mnie trochę za mało intensywne, za mało ciepłe, żeby ładnie się zgrywało ze złotem - o wiele cieplejszym.
szzzz..... to taka tajna gestapowska intrygaP.S. A tak przy okazji - Maru, gratuluję fioletowego nicka
Był kiedyś daaaaaaawno temu taki kolor Blood Angels Red w starych pojemniczkach Citadel Colour... To były farby. Właśnie taki cieplejszy czerwony, podchodził nawet pod pomarańczowy. Wiesz, Twoja czerwień zła nie jest, ale jeśli ma być w tym samym klimacie, co złoty, to jest za ciemna/za słabo wpada w oko - bardziej pasuje do mojego brudnego malowanialoler wrote:Z czerwieniami to już tradycyjnie miałem problem. Ile razy je próbuje zrobić to zawsze wychodzą nie tak jak bym chciał.