Elfi mag naprawde swietny!
Jak juz to zostalo powiedziane wyzej, swietne figurki do gry, bardzo czysto pomalowane. Kolorystycznie to nie moja liga, nie jestem fanem komiksowo czystych barw, ale duze powierzchnie moglyby byc bardziej skontrastowane/zroznicowane. Ogolnie bardzo wysoki poziom jak na TT.
[PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BSB ]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
CUKIERas
masa pracy włożna w tą armię winna być nagrodzona
przychylę sie do słów Bohuna i Alexandra-mag zrobił na mnie największe wrażenie-dzieje się "na nim" dużo,ale nie za dużo bo reszta armii kolorystycznie to taka gromada"szwajcarskich gwardzistów"
, ale tak to się chyba już utarło,że HElfy są kolorowe niczym papugi arra. Brawa za całokształt i upór malarski 
Mag byl malowany na konkurs jakis, wiec wiecej pracy w niego wlozylem.
Natomiast musze przyznac, ze faktycznie jest to troche cukierkowa armia pod wzgledem kolorow, ale za to sie wyroznia i zwraca uwage na polu bitwy
Takie bylo zalozenie i tego sie trzymam. Pewnie, ze to nie tt Szarego ani jakies super mega malowanie, ale mi sie podoba
Pewnie gdybym teraz sie bral za wfb i malowanie elfow to narzucilbym sobie nieco inna kolorystyke (albo wybrał inna armie - demony czy WoC
).
Natomiast musze przyznac, ze faktycznie jest to troche cukierkowa armia pod wzgledem kolorow, ale za to sie wyroznia i zwraca uwage na polu bitwy
Pewnie gdybym teraz sie bral za wfb i malowanie elfow to narzucilbym sobie nieco inna kolorystyke (albo wybrał inna armie - demony czy WoC
Oto jeszcze tylko link do cmon jakby ktos chcial oddac glos na mojego elfika
https://www.coolminiornot.com/208144
https://www.coolminiornot.com/208144
Witam, chyba nadszedl czas przywrocic ten temat do życia.
Niestety przez matury nie pomalowalem nic nowego, co widac z reszta po dacie poprzedniego postu
Teraz jestem juz po pisamnych, zostaly dwa ustne, wiec w chwili relaksu postanowilem pomalowac sobie maga
Nie bijcie za jakosc, bo od pol roku nie mialem pedzla w rece i ciezko nagle cos pocisnac ostro
Jest to z reszta model do mojej armii i traktuję go raczej jako pamperka testowego, chce zeby dobrze wygladal na stole, a ja przy okazji przypomne sobie jak to sie kiedys malowalo
Poki co to sa dwa wieczory pracy i dzisiaj troche do poludnia, zostala tylko laska, tak wiec jak na mnie to tempo jest meega
Postaram sie go skonczyc za tydzien, jak juz bede po wszystkim
Niemniej oto fotka na szybko:
Click to see full-sized image
Niestety przez matury nie pomalowalem nic nowego, co widac z reszta po dacie poprzedniego postu
Teraz jestem juz po pisamnych, zostaly dwa ustne, wiec w chwili relaksu postanowilem pomalowac sobie maga
Poki co to sa dwa wieczory pracy i dzisiaj troche do poludnia, zostala tylko laska, tak wiec jak na mnie to tempo jest meega
Postaram sie go skonczyc za tydzien, jak juz bede po wszystkim
Niemniej oto fotka na szybko:
Click to see full-sized image