[PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BSB ]

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Bohun

Post by Bohun »

Elfi mag naprawde swietny!

Jak juz to zostalo powiedziane wyzej, swietne figurki do gry, bardzo czysto pomalowane. Kolorystycznie to nie moja liga, nie jestem fanem komiksowo czystych barw, ale duze powierzchnie moglyby byc bardziej skontrastowane/zroznicowane. Ogolnie bardzo wysoki poziom jak na TT.
IRKUCK

Post by IRKUCK »

Jak na figurki do armii elfiaki wygladaja solidnie, ladna czyasta armia :) i kolory :D
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
CUKIERas

Post by CUKIERas »

masa pracy włożna w tą armię winna być nagrodzona :clap: przychylę sie do słów Bohuna i Alexandra-mag zrobił na mnie największe wrażenie-dzieje się "na nim" dużo,ale nie za dużo bo reszta armii kolorystycznie to taka gromada"szwajcarskich gwardzistów" :wink:, ale tak to się chyba już utarło,że HElfy są kolorowe niczym papugi arra. Brawa za całokształt i upór malarski :twisted:
Galharen

Post by Galharen »

Mag byl malowany na konkurs jakis, wiec wiecej pracy w niego wlozylem.
Natomiast musze przyznac, ze faktycznie jest to troche cukierkowa armia pod wzgledem kolorow, ale za to sie wyroznia i zwraca uwage na polu bitwy :) Takie bylo zalozenie i tego sie trzymam. Pewnie, ze to nie tt Szarego ani jakies super mega malowanie, ale mi sie podoba :wink:
Pewnie gdybym teraz sie bral za wfb i malowanie elfow to narzucilbym sobie nieco inna kolorystyke (albo wybrał inna armie - demony czy WoC :wink: ).
Image
Galharen

Post by Galharen »

Oto jeszcze tylko link do cmon jakby ktos chcial oddac glos na mojego elfika :wink:

https://www.coolminiornot.com/208144
Image
Galharen

Post by Galharen »

Witam, chyba nadszedl czas przywrocic ten temat do życia.
Niestety przez matury nie pomalowalem nic nowego, co widac z reszta po dacie poprzedniego postu :cry:
Teraz jestem juz po pisamnych, zostaly dwa ustne, wiec w chwili relaksu postanowilem pomalowac sobie maga :) Nie bijcie za jakosc, bo od pol roku nie mialem pedzla w rece i ciezko nagle cos pocisnac ostro :) Jest to z reszta model do mojej armii i traktuję go raczej jako pamperka testowego, chce zeby dobrze wygladal na stole, a ja przy okazji przypomne sobie jak to sie kiedys malowalo :)
Poki co to sa dwa wieczory pracy i dzisiaj troche do poludnia, zostala tylko laska, tak wiec jak na mnie to tempo jest meega :wink:
Postaram sie go skonczyc za tydzien, jak juz bede po wszystkim :)
Niemniej oto fotka na szybko:

ImageClick to see full-sized image
Image
dead

Post by dead »

To jest ziomus do Twojej armii ?? jak tak to mniam !! bardzo mi sie podoba ... ja tez sie teraz mecze z HE :P ale tylko na 2 lvl :P
Rentall

Post by Rentall »

jak na TT to fajnie :) tylko ten fiolet mi tam nie pasuje, nie wiem tez czy masz gdzies w armii fiolety. Ogolnie bardzo pozytywnie :D
IRKUCK

Post by IRKUCK »

kolorystyka bardzo podoba mi sie :D mam nadzieje ze jak skonczysz dasz lepsze zdjecia :P
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Galharen

Post by Galharen »

Spoko, fotki bede lepsze chyba, bo mam nowy aparat i musze go rozpracowac dopiero :)
Image
Post Reply