[PL] WARSZTAT SZAREGO

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Szary

Post by Szary »

Aniu, kiedy ja kogokolwiek spławiłem ?
Nigdy nie mówiłem, że znam się na NMM. Uczę się metodą prób i błędów...cóż chyba bardziej błędów. W pewnym momencie już zgłupiałem z tym zenitalnym, to horyzontalnym... Po prostu nikt mi tego nigdy nie tłumaczył i nie mam zielonego pojęcia o tym. A widać nie wszystko moją biedna wyobraźnia może sobie wypracować czy spostrzegawczość zauważyć...

Dla miłośników "blików" dalszy materiał do krytyki:

ImageClick to see full-sized image
Szary

Image
hashmallum

Post by hashmallum »

Ej to zaraz, nie masz pojecia o NMM a mi wypominales ze zle bliki porozlokowywalem na moim ludku ?? :D Cos sie gubisz panie Szary ?Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni, nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni?, ?kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień' Zaiste pokora cecha królów jest :) Fajniutka twarz, ino jak na moj gust troszku za bardzo opalona (taki ziomus z tropikalnej planety, albo z solarki :) ) Robisz go ze sztandarem??
hashmallum

Post by hashmallum »

Ehh czy jakis mily nieumarly moderator moze poprawic literowki w moim poscie, baldzo plosieplosieplosie :P WLaczcie ta edycja do jasnej parowki!

Moderator says:
EDIT:
mówisz i masz 8)
wiadomo kto
Childi

Post by Childi »

ech ech ;)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

czy to taka politycznie poprawna krytyka? ;)
-- Ańa

Image
Childi

Post by Childi »

<nie_powie> :) :X <zrobiła_dziwną_minę_kiedy_przeczytała_że_Szary_napisał_iż_go_nikt_o_oświetleniu_nie_uczył> <nic_nie_powie_więcej> ;) :X <bo_mnie_więcej_na_malowanie_Pan_Sz_nie_wpuści> :lol: :) :) :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

:lolsign:

:curtain: nie_musi_się_bać_bo_tu_porządku_pilnue_zombie_moderator :curtain:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Szary

Post by Szary »

Powoli ku końcowi bazgrania:

ImageClick to see full-sized image
Szary

Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

nono, na prawde mroczny dark angel!
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Bardzoż pięknież :D Podoba mi się złoty NMM i bolter, szczególnie te niebieskie rozjaśnienia. Bardzo ładnie, ale może trochę jaśniejsze fotki zarzucisz, Przemku? :wink:

Heh, ja też mam jeszcze gdzieś na półce Azraela z Watcherem, ale nie mam, kiedy się za nich zabrać, już kurz łapią... :wink: Ale w końcu go chyba pomaluję, chyba to zdjęcie to dla mnie na zachętę :D
Post Reply