[PL] Spotkanie Malarzy
Re: [PL] Spotkanie Malarzy
Mnie się pomysł podoba, chociaż zgodzę się z Mahonem bo zapewne sporo osób będzie miało chęci a później się okaże kto przyjedzie. U mnie wszystko zależy od terminu albo kiedy takowy termin będzie znany abym sobie tylko odpowiednio grafik w pracy dograł, tak więc ciekawe jak się sprawa rozwinie.
no ja np to już jestem za stara na spanie w takim przykładowo namiocie:(mahon wrote:poza tym maja rozne oczekiwania - jeden chce spac na podlodze, inny w schronisku, a trzeci musi miec pokoj w hotelu z lazienka.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Jak można być za starym na spanie w namiocie? Przecież to taka fajna zabawa 

Oj Marta ,wszystko jest zależne od ilości % krążących we krwi 
Ja bym chętnie przyjechał ale dalej niż miesiąc do przodu nie jestem w stanie przewidzieć czy będzie mi pasować czy nie więc na razie nie będę niczego deklarował.
Ja bym chętnie przyjechał ale dalej niż miesiąc do przodu nie jestem w stanie przewidzieć czy będzie mi pasować czy nie więc na razie nie będę niczego deklarował.
nie chodzi o to gdzie a o to z kimMarta wrote: no ja np to już jestem za stara na spanie w takim przykładowo namiocie:(
pomysł spotkania od dawna nam po głowach chodził .... ale przeszło nam (starej ekipie Evy Mental.. ostatnio nie aktywnej ) po tym jakie problemy mieliśmy z tylko warszawiakami -_-'
więc ja jestem za .. ale jeszcze sobie nie wyobrażam jak to zgrać - Polacy to nie Niemcy - Niemcy jak pada komenda to salutują synchroniczne, Polacy .. poślą ci wiązke w stylu koncertu życzeń ("obyś zczezł podły wykształciuchu" i tym podobne )
swoją droga Niemki mają większe ... miseczki
no to mniej więcej takie miałem odczucia. fajny pomysł, ale po tym ile trzeba się było napracować żeby parę osób z Polski zgrać w jednym miejscu bez konkursu, wiem że to ciężka orka.
co innego spotkanie lokalne - jest prościej
podobnie - spotkanie przy okazji konkursu, bo i tak ludzie przyjeżdżają
albo... zrobić spotkanie dla samych Niemców
co innego spotkanie lokalne - jest prościej
podobnie - spotkanie przy okazji konkursu, bo i tak ludzie przyjeżdżają
albo... zrobić spotkanie dla samych Niemców
mahon wrote:albo... zrobić spotkanie dla samych Niemców
albo... zorganizować warsztaty tak jak Niemcy:)
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Nom,ja bym chętnie przyjechał na jakieś warsztaty. Nie ma jak wspólne malowanie i wymienianie się sposobami malowania.
Jakby nie było za daleko to bym na 80 % przyjechał...a więc gdzie zorganizujemy spotkanie? w Warszawie? Wrocku? Łodzi? Poznaniu?
Jakby nie było za daleko to bym na 80 % przyjechał...a więc gdzie zorganizujemy spotkanie? w Warszawie? Wrocku? Łodzi? Poznaniu?
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
A może rzeczywiście łatwiej byłoby zrobić takie spotkanie przy okazji jakiegoś dużego konkursu? W sumie chyba Hussar jest teraz największym eventem malarskim w Polsce? Co Wy na to?
Może rozciągnąć wszystko na 2 dni. Zrobić spotkanie w knajpie, spotkanie przy stole malarskim a dodatkowo oczywiście konkurs? Bardziej wszystko zaplanować i zrobić naprawdę takie większe spotkanie. Wydaje mi się, że takie podejście do tematu zapewniłoby większą ilość chętnych.
Warszawiacy mogliby ogarnąć miejsce, czas, knajpę, warsztaty itp. Myślę że byłoby super
Może rozciągnąć wszystko na 2 dni. Zrobić spotkanie w knajpie, spotkanie przy stole malarskim a dodatkowo oczywiście konkurs? Bardziej wszystko zaplanować i zrobić naprawdę takie większe spotkanie. Wydaje mi się, że takie podejście do tematu zapewniłoby większą ilość chętnych.
Warszawiacy mogliby ogarnąć miejsce, czas, knajpę, warsztaty itp. Myślę że byłoby super
-
Nameless
- The Better Choice

i mysle ze to jest najbardziej realistyczne podejscie, przemo.
no chyba, ze ktos chce pojsc na calosc i zorganizowac platne warsztaty/szkolenia. wynajac miejscowke, zapewnic prowadzacych (nocleg, zarcie....) i sprzedawac bilety.
no chyba, ze ktos chce pojsc na calosc i zorganizowac platne warsztaty/szkolenia. wynajac miejscowke, zapewnic prowadzacych (nocleg, zarcie....) i sprzedawac bilety.