[PL] Spotkanie Malarzy

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
REDAV

Re: [PL] Spotkanie Malarzy

Post by REDAV »

Mnie się pomysł podoba, chociaż zgodzę się z Mahonem bo zapewne sporo osób będzie miało chęci a później się okaże kto przyjedzie. U mnie wszystko zależy od terminu albo kiedy takowy termin będzie znany abym sobie tylko odpowiednio grafik w pracy dograł, tak więc ciekawe jak się sprawa rozwinie.
Image
Marta

Post by Marta »

mahon wrote:poza tym maja rozne oczekiwania - jeden chce spac na podlodze, inny w schronisku, a trzeci musi miec pokoj w hotelu z lazienka.
no ja np to już jestem za stara na spanie w takim przykładowo namiocie:(
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Gildor

Post by Gildor »

Jak można być za starym na spanie w namiocie? Przecież to taka fajna zabawa :dance:
Image
Flameon

Post by Flameon »

Oj Marta ,wszystko jest zależne od ilości % krążących we krwi ;)
Ja bym chętnie przyjechał ale dalej niż miesiąc do przodu nie jestem w stanie przewidzieć czy będzie mi pasować czy nie więc na razie nie będę niczego deklarował.
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

Marta wrote: no ja np to już jestem za stara na spanie w takim przykładowo namiocie:(
nie chodzi o to gdzie a o to z kim ;)

pomysł spotkania od dawna nam po głowach chodził .... ale przeszło nam (starej ekipie Evy Mental.. ostatnio nie aktywnej ) po tym jakie problemy mieliśmy z tylko warszawiakami -_-'

więc ja jestem za .. ale jeszcze sobie nie wyobrażam jak to zgrać - Polacy to nie Niemcy - Niemcy jak pada komenda to salutują synchroniczne, Polacy .. poślą ci wiązke w stylu koncertu życzeń ("obyś zczezł podły wykształciuchu" i tym podobne )

swoją droga Niemki mają większe ... miseczki
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

no to mniej więcej takie miałem odczucia. fajny pomysł, ale po tym ile trzeba się było napracować żeby parę osób z Polski zgrać w jednym miejscu bez konkursu, wiem że to ciężka orka.
co innego spotkanie lokalne - jest prościej
podobnie - spotkanie przy okazji konkursu, bo i tak ludzie przyjeżdżają
albo... zrobić spotkanie dla samych Niemców :P
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Marta

Post by Marta »

mahon wrote:albo... zrobić spotkanie dla samych Niemców :P

albo... zorganizować warsztaty tak jak Niemcy:)
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
KeraM

Post by KeraM »

Nom,ja bym chętnie przyjechał na jakieś warsztaty. Nie ma jak wspólne malowanie i wymienianie się sposobami malowania. :D
Jakby nie było za daleko to bym na 80 % przyjechał...a więc gdzie zorganizujemy spotkanie? w Warszawie? Wrocku? Łodzi? Poznaniu? :kid:
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
przemo

Post by przemo »

A może rzeczywiście łatwiej byłoby zrobić takie spotkanie przy okazji jakiegoś dużego konkursu? W sumie chyba Hussar jest teraz największym eventem malarskim w Polsce? Co Wy na to?

Może rozciągnąć wszystko na 2 dni. Zrobić spotkanie w knajpie, spotkanie przy stole malarskim a dodatkowo oczywiście konkurs? Bardziej wszystko zaplanować i zrobić naprawdę takie większe spotkanie. Wydaje mi się, że takie podejście do tematu zapewniłoby większą ilość chętnych.

Warszawiacy mogliby ogarnąć miejsce, czas, knajpę, warsztaty itp. Myślę że byłoby super :)
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

i mysle ze to jest najbardziej realistyczne podejscie, przemo.
no chyba, ze ktos chce pojsc na calosc i zorganizowac platne warsztaty/szkolenia. wynajac miejscowke, zapewnic prowadzacych (nocleg, zarcie....) i sprzedawac bilety.
Image
Post Reply