[PL] warsztat olkkkkka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] warsztat olkkkkka
Witam
Odgrzeje trochę temat. Dawno nie wklejałem tutaj żadnych zdjęć, ale od poprzedniego roku udało mi się pomalować kilka pamperków. Wiem, ze łatwiej komentuje się prace kiedy autor coś o nich napisze, ale od pomalowania niektórych ludków minęło trochę czasu i sam już nie wiem co tez wtedy miałem na myśli.
Click to see full-sized image
Fajny staroedycjny ork. Mimo dużej ilości pierdółek super się go malowało. Szkoda ze to nie była moja osobista figurka, tylko cześć zamówienia.
Moje figsy z GD PL z poprzedniego roku. Trafiły tam raczej przypadkowo, a chimera to nawet bardzo przypadkowo
(głupio było jechać tylko z pilotem, a akurat była skończona)
druga chimera jako komplet jakiegoś zamówienia
jakieś dwa ludki malowane dla siebie for fun
gandalf z podstawki do lotra, bardzo bylem zadowolony z tego jak wyszla ta figsa, niestety fotki kiepskawe
jakos mniej-wiecej w tym samym czasie malowałem takiego elfa. Z niego w ogóle nie bylem zadowolony.
Moja osobista flota do gothica
Figurki z poprzedniego miesiąca.
Odgrzeje trochę temat. Dawno nie wklejałem tutaj żadnych zdjęć, ale od poprzedniego roku udało mi się pomalować kilka pamperków. Wiem, ze łatwiej komentuje się prace kiedy autor coś o nich napisze, ale od pomalowania niektórych ludków minęło trochę czasu i sam już nie wiem co tez wtedy miałem na myśli.
Click to see full-sized imageFajny staroedycjny ork. Mimo dużej ilości pierdółek super się go malowało. Szkoda ze to nie była moja osobista figurka, tylko cześć zamówienia.
Click to see full-sized imageMoje figsy z GD PL z poprzedniego roku. Trafiły tam raczej przypadkowo, a chimera to nawet bardzo przypadkowo
Click to see full-sized imagedruga chimera jako komplet jakiegoś zamówienia
Click to see full-sized imagejakieś dwa ludki malowane dla siebie for fun
Click to see full-sized imagegandalf z podstawki do lotra, bardzo bylem zadowolony z tego jak wyszla ta figsa, niestety fotki kiepskawe
Click to see full-sized imagejakos mniej-wiecej w tym samym czasie malowałem takiego elfa. Z niego w ogóle nie bylem zadowolony.
Click to see full-sized imageMoja osobista flota do gothica
Click to see full-sized imageFigurki z poprzedniego miesiąca.
Click to see full-sized image"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
-
Nameless
- The Better Choice

duzo tego naraz, wiec ogolny tylko komentarz - jedne mniej, drugie bardziej, ale fajne figuraski 
z prac z gd najlepiej zapamietalem podstawke pilota
z prac z gd najlepiej zapamietalem podstawke pilota
figurki super!
Najbardziej mi się podoba staroedycjny ork, nie widziałem go jeszcze pomalowanego w takich kolorach, a wygląda fajowo.
jedyne co mnie gryzie w oczy to szachownica na kostusze, pasuje trochę jak pięść do nosa. Na orkasach wygląda już klimatycznie.
Najbardziej mi się podoba staroedycjny ork, nie widziałem go jeszcze pomalowanego w takich kolorach, a wygląda fajowo.
jedyne co mnie gryzie w oczy to szachownica na kostusze, pasuje trochę jak pięść do nosa. Na orkasach wygląda już klimatycznie.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Fajne prace!
Z tego ostatniego hurtu podobają mi się najbardziej: pilot, Gandalf, Chaplain i koleżka (chyba z Anime T.) rewolwerowiec mierzący w przeciwnych kierunkach. U tego ostatniego podoba mi się zwłaszcza płaszczyk!
Pozdro.
Z tego ostatniego hurtu podobają mi się najbardziej: pilot, Gandalf, Chaplain i koleżka (chyba z Anime T.) rewolwerowiec mierzący w przeciwnych kierunkach. U tego ostatniego podoba mi się zwłaszcza płaszczyk!
Pozdro.
Cold "Strobe Light Network"
Z Gandalfem przegrałem na lokalnym konkursie
Fajne prace, genialny ten weathering.
Fajne prace, genialny ten weathering.

-
Wisnia
Gandlaf wyśmienity
Ośmielę się stwierdzić, że najlepszy w tej pozycji, jakiego kiedykolwiek widziałem 
Pozdrawiam
Wisnia
Pozdrawiam
Wisnia
Ten koleżka to Clint Eastwood świata Warmachinekoleżka (chyba z Anime T.) rewolwerowiec mierzący w przeciwnych kierunkach
A też coś mnie tak przez moment mamiło, tylko ta dynamiczna poza jakoś mi nie pasowała do modeli PrivateerPress.
Thnx Muk.
Thnx Muk.
Cold "Strobe Light Network"