a mi tam się waga podoba! jest taka inna i nietypowa. co do rzeźby się nie wypowiem, kolor skóry jest... "fantastyczny", ale mi to pasuje. malowanie brzucha jest ... takie jak tam jest rzeźba - czyli nienaturalne, ale wygląda mi na to, że Irkuck trzymał się tam kretyńskiej rzeźby. (widzieliście brzuchy tych panienek?)
a co do najlepszego - moim zdaniem - elementu, to mnie urzekł właśnie ten czarny NMM. miejscami brak mu gładkości, ale i tak dla mnie jest super!
[PL] WARSZTAT IRKUCKA - Dark Angel Champion
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: RE: [PL] WARSZTAT IRKUCKA
faktycznie dziwnie to wyglada, ale tak jak Mahon napsial chyba za bardzo utrzymalem krztalt rzezby :/ nasptenym razem moze trzeba bedzie troche porpacowac z GS przed malowaniem w celu poprawienia tego i tamtego w figurkach GWNameless wrote: z jej lewej strony cien jest ok, szkoda ze tak nie obwiodles calego brzucha.
teraz wyglada jakby miala dziwny uklad kostny (wokol brzucha) a skora w srodku sie zapadla
-
espoo
wyjebongo
- od razu rozpoznalem ze to Twoja praca (patrzylen na poczatku w galerii
klikajac bezmyslnie w linki z anonsa
) no po prostu miodek choc w niektorych miejscach fh sa krzywe chyba zdeka (ale dobrze wiem ze to problem czesty jest by zachowac idealne proporcje itp itd) wiec dla mnie jest to wyjebongo
- no i bardzo ciekawy sztandar ... efekt super ...

Click to see full-sized image