jak dla mnie pojazd jest super - po naozeniu podkladu bedzie o WIELE lepiej wygladał

z gory zazdroszcze Ci perspektywy malowania nurglowego czołgu

Niewidzisz ze to tak specjalnie =]]?? Moje tez niedługo zaczniesz poprawiać ;]?? =PPPP
 Niewidzisz ze to tak specjalnie =]]?? Moje tez niedługo zaczniesz poprawiać ;]?? =PPPP :D:D   ale zarazzaraz...a to nie taki pierwszy raz
:D:D   ale zarazzaraz...a to nie taki pierwszy raz 

Fajna jest też ta gęba z ząbkami na boku wierzyczki (taka chaosiasta i zxębiasta ;D). Trudno jest coś doradzić i wytłumaczyć przez neta jak to czy to lepić. Jest pare trików do niektórych rzeczy np. jak ulepić łanuch czy włosy
 Fajna jest też ta gęba z ząbkami na boku wierzyczki (taka chaosiasta i zxębiasta ;D). Trudno jest coś doradzić i wytłumaczyć przez neta jak to czy to lepić. Jest pare trików do niektórych rzeczy np. jak ulepić łanuch czy włosy  Ale generalnie trzeba pomału samemu dochodzić do wszystkiego. Wpadaj na Młotkatam będzie paru rzeźbiarzy którzy chętnie bądz mniej chętnie podzielą sie wiedzą
 Ale generalnie trzeba pomału samemu dochodzić do wszystkiego. Wpadaj na Młotkatam będzie paru rzeźbiarzy którzy chętnie bądz mniej chętnie podzielą sie wiedzą 

:D:D
:D:D