[PL] Mój pierwszy raz

Jak ktoś osiągnął ten efekt? A jak ja bym mógł to zrobić?
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

witam na forum :)
jak dla mnie pojazd jest super - po naozeniu podkladu bedzie o WIELE lepiej wygladał :)
z gory zazdroszcze Ci perspektywy malowania nurglowego czołgu :)
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Lothar

Post by Lothar »

nurglowy to z zamiaru on nie mial byc, taki wyszedl :D
to tylko pojazd do lost and the damned :D

edit:
poprawołem mordki :)
-zombiemod-
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

Lothar wrote:nurglowy to z zamiaru on nie mial byc, taki wyszedl :D
to tylko pojazd do lost and the damned :D
oj tam - czepiasz sie :roll: :razz: :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Lothar

Post by Lothar »

zombiemod ale ja te emotki tak specjalnie pisze ; -p
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

No ty ZOMBIAKU co sie czepiasz :twisted: :twisted: :rifle: Niewidzisz ze to tak specjalnie =]]?? Moje tez niedługo zaczniesz poprawiać ;]?? =PPPP

A wracając do tematu...Mój pierwszy raz :
No wiec miałem 14, a może 15...a niewazne ile miałem ale byłoooo....o jezu NO MEGA :D:D:D ale zarazzaraz...a to nie taki pierwszy raz :D

No to jeżeli chodzi o twój pierwszy raz to :D

Powiem , że coś tam w życiu dłubałem i wiem jakie poczatki trudne sa :0 Ale ty radziszs sobie całkiem obiecująco. Bardzo fajnie wyszła ta morda na lufie - pogratulowac :clap: Fajna jest też ta gęba z ząbkami na boku wierzyczki (taka chaosiasta i zxębiasta ;D). Trudno jest coś doradzić i wytłumaczyć przez neta jak to czy to lepić. Jest pare trików do niektórych rzeczy np. jak ulepić łanuch czy włosy :) Ale generalnie trzeba pomału samemu dochodzić do wszystkiego. Wpadaj na Młotkatam będzie paru rzeźbiarzy którzy chętnie bądz mniej chętnie podzielą sie wiedzą :)
To ja tyle chciałem :D

p.s A ta laska co pierwszy raz to ...JEZU ale fajna była :D:D:D
Lothar

Post by Lothar »

Na młotek raczej nie wpadne, raz nie mam czasu dwa ze w tej chwili brak pieniedzy ;/
staram sie samemu dochodzic do jakichs trikow i zobaczymy jak bedzie dalej. chce dojsc do jakiejstam wprawy jak bede robil mutkow.

p.s. DEMON_COLOR ja nic o swoim pierwszym razie nie będę mówił bo jeszcze kogoś poczucie moralne zniszcze ; d :- D
Benathai

Post by Benathai »

Lothar draniu trzymales to przede mna w tajemnicy :) Ale jestem pod wrazeniem. Troche nurglowe wyszlo ale bardzo ladne. Przynies do pracy - chetnie zerkne na zywo.
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

Lothar wrote:zombiemod ale ja te emotki tak specjalnie pisze ; -p
hmmm... w takim razie spoko :roll: :wink:

DEMON_COLOR wrote:No ty ZOMBIAKU co sie czepiasz :twisted: :twisted: :rifle: Niewidzisz ze to tak specjalnie =]]?? Moje tez niedługo zaczniesz poprawiać ;]?? =PPPP
...nie prowokuj 8) :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Post Reply