KreoL wrote:Jest to przepowiednia zdobycia przeze mnie Slayer Axa <to ten złoty> i Slayer Sworda <to ten srebrny> xD
[PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors
Re: [PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors
Ile wymian przyjdzie mi odbebnic by zostac wylosowanym przez Anie
OFC z otrzymanych pamperkow jestem zadowolony i dumnie preza sie na poleczce ale jak to w moim zwyczaju bywa -> trzeba troche ponarzekac ZAWSZE
...
. Mam tylko nadzieje ze moj pokemon dotrze bezproblemowo do swojego nowego wlasciciela ...
Nie wiem kto to Irek SIGK ale bardzo dziekuje za piekny prezent!!!
Foto niebawem:)
-
Nameless
- The Better Choice

ja tez nie. ale wiem kto to Irek Siekprzemosz. wrote:Nie wiem kto to Irek SIGK ale bardzo dziekuje za piekny prezent!!!
No... i tak właściwie to nie wiem co Ci odpisać bo nie wiem o co chodzi. Praca mi się podoba i porównywałem do innych spod Ani pędzla. Wiem, że nie chodziło tutaj o spinkę ale to miało na celu podkreślenie, że Ania ma skilla (bo ta panna to i tak niebiosa).@Gildor - chyba idea była taka, że prace powinny być pojedynczą figurką na poziom ok.3 żeby nie było za dużych rozbieżności i zeby nie stawiać ludzi w głupiej sytuacji. podobnie jak ze skalą.
a ktoś kto by dostał model malowany "na wypasie" byłby w dość głupiej sytuacji...
Dodam tylko, że nie mam czarno-białego monitora
Ja też czekam

oj i przecież wiesz że nie po to pisałem. 
to tylko skutek skrótów myślowych rozbawionego człowieka, a nie chęci wdawania się w dyskusję - co mam nadzieję dalej wyjaśniłem.
to tylko skutek skrótów myślowych rozbawionego człowieka, a nie chęci wdawania się w dyskusję - co mam nadzieję dalej wyjaśniłem.
a może naprawdę ciężko się ze mną dogadać? ale Flameon potwierdza, że to jednak nie jest biały... 

A ja juz wiem ze figurke dostalem od Irkucka I jeszcze raz pieknie za nia dziekuje:)