[PL] Siedziba Flameona ;)
					Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
	Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
Figurka przepiekna!Ale podstawka beeeee, trup ok , ale reszta?:/

Krótko ... czerń ,gatki ,NMM (szczególnie srebrny) ,ogon   Podstawka istotnie biedna ,odstaje nieco od modelu
 Podstawka istotnie biedna ,odstaje nieco od modelu   

p.s-czy skóra na łapach i pyszczku jest tego samego koloru co gatki ,czy to wina fotek ?

p.s-czy skóra na łapach i pyszczku jest tego samego koloru co gatki ,czy to wina fotek ?

Nie mam chwilowo żadnych rzeczy na podstawkę ani nawet ochoty więc wybaczcie mi ją proszę  no gatki ogólnie trochę inny kolor mają
 no gatki ogólnie trochę inny kolor mają 

Chyba najlepsza wersja tego modelu jaką widziałem 

*** de gustibus non est disputandum ***

a mi podstawka nie przeszkadza. jest taka neutralna - a zarazem ciekawa, nie jest nudna, a nie przesadzona tez.
a co do malowania to chyba wszystko juz powiedziano. klasa, panie, klasa!

a co do malowania to chyba wszystko juz powiedziano. klasa, panie, klasa!

Cieszę się bardzo ,że figurka została tak mile przyjęta  po weekendzie wysyłam go do Ciebie to będziesz mógł przyjrzeć się szczurkowi na żywo, w między czasie obmyślę jakieś specjalne pudełko do transportu figsa żeby mi go nie uszkodzili po drodze
 po weekendzie wysyłam go do Ciebie to będziesz mógł przyjrzeć się szczurkowi na żywo, w między czasie obmyślę jakieś specjalne pudełko do transportu figsa żeby mi go nie uszkodzili po drodze 

po weekendzie wysyłam go do Ciebie to będziesz mógł przyjrzeć się szczurkowi na żywo, w między czasie obmyślę jakieś specjalne pudełko do transportu figsa żeby mi go nie uszkodzili po drodze
Miecze wymiatają, reszta też nie odstaje i podstawka spoko nie odciąga uwagi, bardzo solidna robota !:)

Troche pozno pisze no ale co tam  super.miecze poprostu aaaaa! dlugo zajelo?wszystko zgrywa sie kolorystycznie, podstawka tez mi sie podoba - pasuje do reszty.wydaje mi sie za to ze zdjecie jest zle.za ciemne, mam wrazenie ze ukrywa walory figurki.trucizna na broni tez mi sie podoba
 super.miecze poprostu aaaaa! dlugo zajelo?wszystko zgrywa sie kolorystycznie, podstawka tez mi sie podoba - pasuje do reszty.wydaje mi sie za to ze zdjecie jest zle.za ciemne, mam wrazenie ze ukrywa walory figurki.trucizna na broni tez mi sie podoba  ogolnie super, czekam na wiecej.
 ogolnie super, czekam na wiecej.

super.miecze poprostu aaaaa! dlugo zajelo?wszystko zgrywa sie kolorystycznie, podstawka tez mi sie podoba - pasuje do reszty.wydaje mi sie za to ze zdjecie jest zle.za ciemne, mam wrazenie ze ukrywa walory figurki.trucizna na broni tez mi sie podoba
 super.miecze poprostu aaaaa! dlugo zajelo?wszystko zgrywa sie kolorystycznie, podstawka tez mi sie podoba - pasuje do reszty.wydaje mi sie za to ze zdjecie jest zle.za ciemne, mam wrazenie ze ukrywa walory figurki.trucizna na broni tez mi sie podoba  ogolnie super, czekam na wiecej.
 ogolnie super, czekam na wiecej.