[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
mahon
Super Villain
Super Villain

Re: [PL] Warsztat Slawola

Post by mahon »

dla mnie rewelka. zwłaszcza z tymi zielonymi elementami wyglądają powalająco na czarnym tle.
po prostu upiornie!!!!
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

ciekawe czy klient bedzie rozwieszac czarna zaslonke po swojej stronie stolu do gry... :think:
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Dzięki za komentarze!
Nameless wrote:ciekawe czy klient bedzie rozwieszac czarna zaslonke po swojej stronie stolu do gry... :think:
Ty wiesz, że mi też to spać nie daje... :think:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
kacpero

Post by kacpero »

:clap: swietny efekt! gratulacje :)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

gratuluję uporania się z tymi ludkami(mam takiego wompierza ) i wiem jak bardzo te judki nadają nowy sens wyrazowi spasowane części ... (dlatego nie mogę się do niego zabrać)
szkoda tylko że zamówionko nie było na wyższy standard
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
przemosz.

Post by przemosz. »

No wampiry super!Niedokladnosci w malowaniu mi nie przeszkadzaja .Klimat , klimat i jeszcze raz klimat.
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Są tak klimatyczni, że niestaranność wykonania przyprawia mnie o zgrzytanie zębów :doh:
Zbudowałeś super nastrój. Dla mnie wielka szkoda, że nie mogłeś im poświęcić więcej czasu bo widać, że wyszedł by Ci z tego majstersztyk.
Gratulacje i tak Ci się należą, bo o klimat przy niskim poziomie malowania trudno.
-- Ańa

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

dla mnie to nie problem, bo jak na coś gdzie Sławol nie mógł się "wypaść" to i tak są widowiskowi
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Ana wrote:Są tak klimatyczni, że niestaranność wykonania przyprawia mnie o zgrzytanie zębów :doh:
Zbudowałeś super nastrój. Dla mnie wielka szkoda, że nie mogłeś im poświęcić więcej czasu bo widać, że wyszedł by Ci z tego majstersztyk.
Gratulacje i tak Ci się należą, bo o klimat przy niskim poziomie malowania trudno.
Majstersztyk, mówisz? Dzięki... :oops:

Heh, żebym ja przy każdym zleceniu mógł się wyżyć, czy też "wypaść" (hahahahaha :lol:), jak to Mahoń określił... :banghead: :( Wiele figurek chciałbym zrobić na full i się rozwinąć, ale takie życie... Sztandarowego sobie na pewno złożę tak samo swojego kiedyś (kiedyś...), chciałbym zrobić go w Twoich "drunowych" kolorach, to byłoby dopiero super! Ale zieleń też daje radę.

Nic to, nadchodzi pomału czas kończenia z masówkami, jeszcze ze 2-3 armie może na stół, bo mam już dość... Może co jakiś czas... Sama kasa nie jest motywacją, gdy człowiek stoi w miejscu, no nie? ;) A jak się napatrzę na Wasze prace albo zerknę co nowego Jarhead wymalował...

A takie figurki jak mam malować na szybko (tych 5-ciu robiłem chyba niecałe 4 dni...), to mnie trafia. Bywało też i tak, że pomalowałem model, który sobie bym chciał pomalować, ale mi się odechciewało kupować po popaćkaniu takiego samego na 1 czy 2 poziom, a rzadko maluje się dwa razy to samo, nie? ;) Ale nie jest to reguła... Nie lubię mieć skrępowanych skrzydeł, a Wasze komentarze świadczą o tym, że sami widzicie, że można, ale jednocześnie nie można... Zresztą na pewno znacie to uczucie. Te modele aż się proszą o wymalowanie na full, bo są naprawdę do tego stworzone.

Wolę jedną figurkę malować tydzień, niż oddział w jeden dzień...

Dzięki Wszystkim za miłe komentarze!
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
kacpero

Post by kacpero »

znam ten bol dlatego teraz nie katuje sie zleceniami na oddzialy/armie..
chociaz oddzial pomalowany nawet na taki 2gi poziom potrafi czasem zrobic wrazenie, mimo ze wymeczony ;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Post Reply