dla mnie rewelka. zwłaszcza z tymi zielonymi elementami wyglądają powalająco na czarnym tle.
po prostu upiornie!!!!
[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL] Warsztat Slawola
ciekawe czy klient bedzie rozwieszac czarna zaslonke po swojej stronie stolu do gry... 
Dzięki za komentarze!

Ty wiesz, że mi też to spać nie daje...Nameless wrote:ciekawe czy klient bedzie rozwieszac czarna zaslonke po swojej stronie stolu do gry...
Stop competing with others. Start competing with yourself.

gratuluję uporania się z tymi ludkami(mam takiego wompierza ) i wiem jak bardzo te judki nadają nowy sens wyrazowi spasowane części ... (dlatego nie mogę się do niego zabrać)
szkoda tylko że zamówionko nie było na wyższy standard
szkoda tylko że zamówionko nie było na wyższy standard
No wampiry super!Niedokladnosci w malowaniu mi nie przeszkadzaja .Klimat , klimat i jeszcze raz klimat.
Są tak klimatyczni, że niestaranność wykonania przyprawia mnie o zgrzytanie zębów
Zbudowałeś super nastrój. Dla mnie wielka szkoda, że nie mogłeś im poświęcić więcej czasu bo widać, że wyszedł by Ci z tego majstersztyk.
Gratulacje i tak Ci się należą, bo o klimat przy niskim poziomie malowania trudno.
Zbudowałeś super nastrój. Dla mnie wielka szkoda, że nie mogłeś im poświęcić więcej czasu bo widać, że wyszedł by Ci z tego majstersztyk.
Gratulacje i tak Ci się należą, bo o klimat przy niskim poziomie malowania trudno.
dla mnie to nie problem, bo jak na coś gdzie Sławol nie mógł się "wypaść" to i tak są widowiskowi
Majstersztyk, mówisz? Dzięki...Ana wrote:Są tak klimatyczni, że niestaranność wykonania przyprawia mnie o zgrzytanie zębów![]()
Heh, żebym ja przy każdym zleceniu mógł się wyżyć, czy też "wypaść" (hahahahaha
Nic to, nadchodzi pomału czas kończenia z masówkami, jeszcze ze 2-3 armie może na stół, bo mam już dość... Może co jakiś czas... Sama kasa nie jest motywacją, gdy człowiek stoi w miejscu, no nie?
A takie figurki jak mam malować na szybko (tych 5-ciu robiłem chyba niecałe 4 dni...), to mnie trafia. Bywało też i tak, że pomalowałem model, który sobie bym chciał pomalować, ale mi się odechciewało kupować po popaćkaniu takiego samego na 1 czy 2 poziom, a rzadko maluje się dwa razy to samo, nie?
Wolę jedną figurkę malować tydzień, niż oddział w jeden dzień...
Dzięki Wszystkim za miłe komentarze!
znam ten bol dlatego teraz nie katuje sie zleceniami na oddzialy/armie..
chociaz oddzial pomalowany nawet na taki 2gi poziom potrafi czasem zrobic wrazenie, mimo ze wymeczony
chociaz oddzial pomalowany nawet na taki 2gi poziom potrafi czasem zrobic wrazenie, mimo ze wymeczony
Stop competing with others. Start competing with yourself.