ja też myślałem, że gotowy jest NMM i może twarz. reszta prezentuje zgoła inny poziom...
[PL] Pamperki Rentalla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Rentall wrote:Rece futrzaka jeszcze moge zrozumiec, taka poza i akurat uciekly w takie dziwne miejsca, moze to jego magia sprawila ze futrzak dba o interesy swego pana
Podoba mi się księga, twarz i kostur - imponują.
Dziwi mnie jednak teoria o skończeniu modelu, bo głowa makaroniarza/futrzaka wygląda na ledwie zaczętą
Dziwię się, że uważasz podstawkę za skończoną! Przecież ty tylko przykleiłeś kamyk
podstawki klient chce sobie sam robic, kamien byl juz przyklejony... zapomnialem dodac
Takie zamowienie, poziom 2 plus nmm. Klientowi sie podoba, to tez sie ciesze
Zdaje sobie sprawe ze nmm odbiega poziomem od reszty modelu, ale takie bylo zalozenie zeby nmm byl ladny, a reszta po prostu byla pomalowana
A tak wogole jak mogliscie myslec ze ja mysle ze podstawka jest skonczona takie rzeczy sa nie do pomyslenia
Dzieki za uwagi
Takie zamowienie, poziom 2 plus nmm. Klientowi sie podoba, to tez sie ciesze
Zdaje sobie sprawe ze nmm odbiega poziomem od reszty modelu, ale takie bylo zalozenie zeby nmm byl ladny, a reszta po prostu byla pomalowana
A tak wogole jak mogliscie myslec ze ja mysle ze podstawka jest skonczona takie rzeczy sa nie do pomyslenia
Dzieki za uwagi
Re: [PL] pamperki Rentalla
zapraszam do oceniani i komentowania dresa-goblina z wymiany tutaj, zeby nie zasmiecac tamtego tematu 
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageRe: [PL] pamperki Rentalla
podoba mi sie kolor skory bo jest taki inny niz standardowe ciemne orki czy gobliny 
i te 3 paski, bez cenne
i te 3 paski, bez cenne
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL] pamperki Rentalla
no nie moge, co na niego spojrze to mi sie od razu geba smieje 
szkoda tylko, ze to nie ork, chyba nawet lepiej by pasowal na takiego ziomala.
szkoda tylko, ze to nie ork, chyba nawet lepiej by pasowal na takiego ziomala.