[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Gildor

Post by Gildor »

Ale to musi miażdżyć w realu. Płynnosc nmma i połysk metalików.
Chciałbym to zobaczyć na następnej edycji gDemona.
:wink:
Gazza

Post by Gazza »

Nigdy bym nie wpadł na te metaliki gdybym o tym nie przeczytał!
Szoker niezły. Podobnie z Orkiem piratem!
Kapitalne!
Cold "Strobe Light Network"
IRKUCK

Post by IRKUCK »

pancerz rewelacja, i oczywiscie freehand :clap: , ale glowa jakosm i nie pasuje ofc tylko kolorystycznie jestem ciekawy mocno efetu koncowego ;)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
-Muk-

Post by -Muk- »

Freehand wgniata w ziemie. Przez chwile zastanawiałem się czy nie został dodany w photoshopie. :P
Bohun

Post by Bohun »

Wielkie dzieki! :D Zdajsie, ze przepalilem troche to zdjecie od gory, stad ta twarz tak sie zlewa, ale kontrastu i tak jej troche brakuje, wiec dodam go troche. Zrobie cos tez z tymi ustami 8) Co do strzalek, to nie sa jeszcze calkiem skonczone i tez poprawie ta niedorobke. Niedlugo wrzuce zdjecia skonczonej figurki.

Tymczasem lece malowac dalej :)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Pelerynka jest suuuper :D
Zastanawiam się, czy nie dało by się czego zrobić z chropowatością wrąbka w pancerzu na łydce :roll:
Poza tym brakuje mi głębi kolorystycznej w malowaniu pancerza (wiesz, czekam na jakiś smaczek :))
-- Ańa

Image
szczurek_

Post by szczurek_ »

lol kurcze patrze na twoje prace i stajesz sie jednym z mich ulubionych malarzy :D dawaj mi tu zaraz przepis na skore :D
Image
szczurek_

Post by szczurek_ »

Edit :

chodzi mi o orka :D sorry ale dano mnie tutaj nie bylo :D
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

pokażesz coś więcej? bo zapowiadało się tak ciekawie.... :roll:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Bohun

Post by Bohun »

Hej tam, hola! Znowu zapodzialem sie gdzies i teraz wracam 8) Sory, za brak responsu. Dzieki tez za mile slowa, wielgachne dzieki! Co do skory to postaram sie na dniach naprawde zrobic ten tutorial. Mialem go zrobic juz dawno ale bylem zawalony robota i projektami i nie moglem sie jakos zebrac. Odrobine cierpliwosci, pliz :D

A oto moja najnowsza praca. I to skonczona! :lol: Napracowalem sie nad nia tyle, ze musze ja zabrac na Golden Demona. Siedzialem nad nia ponad 2 tygodnie :x

Koniecznie napiszcie co myslicie! Bardzo mnie ciekawia wasze opinie! I postram sie na przyszlosc byc bardziej terminowy :oops: No i Sigvalda musze skonczyc!!

[rimg]https://img177.imageshack.us/img177/1795/khorncmone.jpg[/rimg]

[rimg]https://img177.imageshack.us/img177/8606/khorncmon2x.jpg[/rimg]
Post Reply