[PL] Warsztat Gazzy
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Akasha
Re: [PL] Warsztat Gazzy
Temat odnaleziony pod koniec drugiej strony - tak długo nic się tu nie działo!
Zachęcony malowaniem na ME4 idę za ciosem i maluję teraz dla siebie, dla frajdy i na półkę.
W sumie nie ma się czym chwalić, ale pokazuję, że nawet w odległej delegacji da się odrobinę przy hobby usiąść!
Zdjęcia pochodzą niestety tylko z komórki, ale o dziwo udało im się w miarę zachować wierną kolorystykę.
Jak widać wip, ale ogólny zarys już pozostanie. Zastanawiam się nad kolorem oczu i czy mają iść ku realizmowi czy jakieś bajeranckie (z illuminacją etc.) pokombinować.
Jak by co - piszcie!
Pozdrawiam!
Click to see full-sized image
Zachęcony malowaniem na ME4 idę za ciosem i maluję teraz dla siebie, dla frajdy i na półkę.
W sumie nie ma się czym chwalić, ale pokazuję, że nawet w odległej delegacji da się odrobinę przy hobby usiąść!
Zdjęcia pochodzą niestety tylko z komórki, ale o dziwo udało im się w miarę zachować wierną kolorystykę.
Jak widać wip, ale ogólny zarys już pozostanie. Zastanawiam się nad kolorem oczu i czy mają iść ku realizmowi czy jakieś bajeranckie (z illuminacją etc.) pokombinować.
Jak by co - piszcie!
Pozdrawiam!
Click to see full-sized imageCold "Strobe Light Network"
o tygrysek Dirza - z tego co pamiętam klasyczne malowanie było takie mocno "oskórowane" - sine fioletowe kolorki
przy tym modelu możesz poszaleć z światłem bo daje on takie możliwości
przy tym modelu możesz poszaleć z światłem bo daje on takie możliwości
ja bym oczy robił takie idące w turkus, pewnie z blaskiem. a przy tej kolorystyce, którą wybrałeś to aż się prosi żeby go malować w taki tłusto-żółtawy kolor. :sick: