bardzo fajny model
bardzo mi sie podoba to złoto na nodze lewej (na prawej pewnie podobnie ) - jest takie intensywnie nasycone bardzo żywe kolorki co oczywisciemi się bardzo podoba Głowa tego koleżki widać ze tez jest fajnie zrobiona. I jeszce mi topór został - kurcze bardzo ładny ale mi brakuje jakiegoś zróżnicowania na nim jakiegoś elementu w złocie ;DD
D_C
[PL]Przemoszowe nowosci!
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Nie moge uwierzyc ,ale to ostatni berek:D
Click to see full-sized image
[PL]Przemoszowe nowosci!
No to jest nas dwóchNameless wrote:
faaajny!
nie chce mi sie czepiac dzisiaj
Ładnie, Przemku, ładnie wyszedł, w Twoim stylu. No i nareszcie koniec
mam oba ostatnie modele przed sobą na stole
IMHO ten w czerwonym pancerzu lepiej wyszedł na fotkach i odwrotnie z tym w złotym pancerzu.
Złoto pancerza wygląda na żywo rewelacyjnie!
Biały hełm w dłoni jest niedorobiony, ale Twoje uzasadnienie jest zrozumiałe
Czekam no coś innego od ciebie
Coś, co by nie było mieleniem tego samego tematu
Myślę nad motywującym hasłem dla Ciebie ale w głowie mam tylko wojskowe OPR - wpływ ostatnich filmów.
Po wykluczeniu wszystkich kwiatków z cytatu motywującego zostaje tylko tylko " Go Go Go "
IMHO ten w czerwonym pancerzu lepiej wyszedł na fotkach i odwrotnie z tym w złotym pancerzu.
Złoto pancerza wygląda na żywo rewelacyjnie!
Biały hełm w dłoni jest niedorobiony, ale Twoje uzasadnienie jest zrozumiałe
Czekam no coś innego od ciebie
Coś, co by nie było mieleniem tego samego tematu
Myślę nad motywującym hasłem dla Ciebie ale w głowie mam tylko wojskowe OPR - wpływ ostatnich filmów.
Po wykluczeniu wszystkich kwiatków z cytatu motywującego zostaje tylko tylko " Go Go Go "