[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
[PL] Warsztat Slawola
@Szary - skad ja to znam?
Ano bywa, ja tez sie umiem zloscic.
Pewnie, ze swietny malarz z Rudyka, jest sie czym chwalic
A ja figurki mialem w lapkach, wiec moglem sobie poogladac co nieco.
Dla zainteresowanych, takich, jak Szary - c.d.n.n. (ciag dalszy NIE nastapi).
Wsio juz gra. Niedlugo nietoperze, so stay tuned! 
Pewnie, ze swietny malarz z Rudyka, jest sie czym chwalic
Dla zainteresowanych, takich, jak Szary - c.d.n.n. (ciag dalszy NIE nastapi).
[PL] Warsztat Slawola
Znalazem dzisiaj troche wiecej czasu na zrobienie fotek, to i jakos wyszly. Figurki juz pare dobrych dni na to czekaly...
I kolejne sie maluja, po drodze "przegryzam" sobie zlecenia modelami na GD 
Fell Bats:
Click to see full-sized image
Necromancer:
Click to see full-sized image
Fell Bats:
Click to see full-sized imageNecromancer:
Click to see full-sized imageRE: [PL] Warsztat Slawola
Fajne te batmany, mroczne i w ogole. Tylko ten snieg co je przyproszyl z gory... to co, one jakos tak zawisly nieruchomo i je przysypalo w tym czasie? Ale ogolnie to pozytywne wrazenie; bardzo podobaja mi sie szczegolnie skrzydla.
RE: [PL] Warsztat Slawola
A mi sie nie podobaja skrzydla od gory - reszta wyglada ciekawiej, bardzo wiarygodnie nocnie i zimowo. Ale skrzydla od gory robia wrazenie niedorobionych
RE: [PL] Warsztat Slawola
Mialem na mysli skrzydla od spodu, konkretnie 3. zdjecie od gory... z drugiej strony faktycznie jakos gorzej z nimi.