Kazdy prawdziwy facet jedzie do Poznania, zeby walczyc i/lub sie napic, ewentualnie wyrwac jakas poznanianke po drodze. Spotkania i ploty sa dla bab - to niegodne faceta...
Oczywiscie powyzsze napisalem z przymruzeniem oka , ale z drugiej strony nie moge uwierzyc w to co Alvarezwawa pisze. Jak event sam w sobie moze nie byc najwazniejszy. Gdyby integracja srodowiska byla celem to niepotrzebny bylby zaden pretekst, zeby sciagnac (tlumy) ludzi. Najistotniejszy na konkursie jest... konkurs. Jedzie sie po to by pokazac sie z jak najlepszej strony i starac sie maksymalnie duzo ugrac - do tego sluza kazde zawody. Wszystko co sie dzieje obok wlacza sie do pozniejszej oceny w kwesti "jak dobrze sie bawilem".
Takie jest moje zdanie.
Zobaczysz na GD W sumie to będzie moj debiut "publiczny", wiec nie chce Wam robic nadziei, ani ich psuc - nie oczekujcie wiele. Mam tylko jedno pytanie... Czy popiersia wystawia sie w kategorii "Open"? Czy np. jesli bede mial popiersie nawiazujace tematyka do 40k, czy mlotka, to wystawiam je w jakiejs kategorii odpowiedniej do powyzszych? Z gory dziekuje za odpowiedz.
Jasne, masz sporo racji, bo to glownie z uwagi na GD ludzi tam ciagnie. Ale gdyby chodzilo mi (zreszta i innym rowniez) tylko o konkurs, przyjechalbym po prostu na dzien samego GD A tak nie robie, bo mysle, ze fajnie bedzie poznac nowych ludzi z tego srodowiska (zwlaszcza, ze spora grupa gosci spoza Polski zawita) i pogadac z nimi na zywo, a nie tylko przez fora