[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Chest of Colors Forum Index Â? Polskie forum :) Â? No, poch

Post by Slawol »

Sklerotyk ze mnie z ta czcionka... ;)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Ana
Painting Mum
Painting Mum

RE: Chest of Colors Forum Index ???? Polskie forum :) ????

Post by Ana »

:lol: ups mam nadzieje ze nie trafilam w jakis czuly punkt. Fajnie, ze wlascicielce sie podoba - przeciez dla niej go robiles a nie dla mnie :P Ale mnie wciaz nie rusza, nic na to nie poradze. Poczekam grzecznie na kolejna prace, moze bardziej przypadnie mi do gustu.
-- Ańa

Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Slawola

Post by Slawol »

Jak to "nic na to nie poradzisz"??? Mozesz zawsze zmienic zdanie :twisted:

Nic sie nie martw ;)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

mahon
Super Villain
Super Villain

RE: [PL] Warsztat Slawola

Post by mahon »

A mi sie Frodo dosyc podobal. Nie porwal mnie (no bo jesli wiernie trzymac sie filmu to nie dalo sie wyrwac za bardzo z szaro-burej nijakosci), ale sie podobal bo oddawal klimat i wyglad postaci w filmie.

Podstawka - faktycznie - moglaby byc lepsza. Bo to chyba jedyny sposob na uatrakcyjnienie tego modelu. A przy bardziej rozbudowanej podstawce mozna by podkreslic niewielki rozmiar samej figurki!
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Widzicie? Ja chyba musze miec kolorowo, zeby mi sie podobalo ;)
-- Ańa

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Sadzac po ostatnich twoich pracach - chyba tak. :lol:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Slawola

Post by Slawol »

No to na kolorki przyjdzie Ci jeszcze poczekaÄ?, Aniu ;) Ale zagladaj tutaj, chocby po to, zeby mi powiedziec, ze Ci sie nie podoba :mrgreen:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Slawola

Post by Slawol »

Ha, znow sie pochwale :mrgreen: byl jakis czas temu na Allegro, ale mi uciekl. Ostatnio jednak znow sie pojawil u kogos innego i tym razem dorwalem skubanca. Czekam na paczke :trampolin:

Nameless - wiem, wiem, niepomalowanym sie chwale znow... :twisted:

ImageClick to see full-sized image

A tak przy okazji: https://muzyka.interia.pl/alternatywa/ne ... ck,1155604

Szybko, nie? A jeszcze tak na dobra sprawe sie nie zaczelo... Ech...
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Slawola

Post by Slawol »

Witanie!

Oto i efekt mojego ostatniego zlecenia BofB-owego. Slayerzy malowani na 2. poziom. Powiem szczerze, ze naprawde dawno sie tak dobrze nie bawilem, jak przy malowaniu tych krasnali. Swietny powrot do przeszlosci, jesli chodzi o figurki, ale z drugiej strony niezly test cierpliwosci (a wlasnie koncze 30 Crypt Ghouli...), wiec mozna sie bylo sprawdzic z roznych stron ;) Zlecenie latwe, szykie i przyjemne, ale torche czasu mi jednak zabralo, z racji ilosci figurek. No i malowanie bardzo mi podpasowalo, tym razem bardziej ziemiste, a nie takie jaskrawe te krasnoludy sa. Co niektorym wiem juz, ze sie podobaja, wiec tylko czekam na nich tutaj w galerii, az sie objawia z opinia :twisted:

ImageClick to see full-sized image

Zapraszam do tanca! :D

P.S. No i oczywiscie wielkie dzieki dla Mahonia za zdjecia! Tylko czemu nie ma ujecia z tylu? Maja takie fajowe portki... ;) Ale juz nie psiocze za duzo :mrgreen:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Galharen

Post by Galharen »

Widze Slawo ze powoli zaczynasz specjalizowac sie w duzych zamowieniach :) czekam na te ghule, zeby je obczaic.
A co do krasi, slayerzy to moj ulubiony oddzial, jesli chodzi o ta armie i musze przyznac, ze ciezko mi sie przestawic na te kolorki, co oczywiscie nie znaczy ze sa zle. Fajnie, ze widac spojrzenie na problem z innej perspektywy :wink: tzn. narzucenie wlasnych kolorkow (pewnie oddzial robiony pod armie w takich barwach tak?).
Malowanie ewidentnie TT, choc moim zdaniem przydalyby sie chociaz lekkie washe na skorze. I nie wiem czy to wina fotki, ale w ciemnych wlosach przeswituje gdzieniegdzie metalik, tak jakby kolor byl niedokladnie nalozony.
Razem oddzial prezentuje sie naprawde fajnie :)
Image
Post Reply