[PL] Top 25 Warhammer miniatures
[PL] Top 25 Warhammer miniatures
No nie, akurat nie jamahon wrote:Czy to na pewno nie ty ulepiłeś go całe lata temu z plasteliny?
Ja też mam taką cichą, szczerą nadzieję, bardzo bym tego chciał, bo figurka na miejsce 1., a na pewno jedno z najwyższych jak dla mnie, już niestety wylądowała nisko... na 23.Nameless wrote:dajesz sobie sporo luzu, ja twierdze ze bedzie 1![]()
Chyba o tym mowa:Nameless'a c.d. wrote:A WD 300 to ktora wersja konkretnie? nie sledze tego tak dokladnie, moze zdjecie zapodac?
Click to see full-sized imageA Dark Emissary? Też udany był, nie powiem, ale nie widzę go w swojej liście
No, Shaggoth jest
Nisko, jak dla mnie, ale Nameless ma rację, co do zabawy, a ja Szarego prosiłem wcześniej już
Re: [PL] Top 25 Warhammer miniatures
te plastiki są bardziej "klasyczne":Nameless wrote:ze starych mam moze dziwna propozycje, ale chyba istotna dla rozwoju i historii tej gry - plastikowi wojownicy chaosu, pierwszy oddzial w czesciach do sklejania.
RE: Re: [PL] Top 25 Warhammer miniatures
Szary, bo bana dostaniesz! 
-
Nameless
- The Better Choice

pewnie Mahoniu, ze te sa bardziej klasyczne, ale nie o klasyke mi chodzilo, tylko pewien punkt zwrotny. wypraski, bitsy, sklejanie (konwertowanie)...
wiem, nabijam się 
-
Nameless
- The Better Choice

z drugiej strony, rozpoczecie produkcji w plastiku tez pewnie wazne bylo 
a ci 'twoi' wojownicy...lezka w oku, wtedy mniej wiecej zaczynalem konkretnie wchodzic w hobby i granie figurkami. kolega od chaosu mial ich duzo
a ci 'twoi' wojownicy...lezka w oku, wtedy mniej wiecej zaczynalem konkretnie wchodzic w hobby i granie figurkami. kolega od chaosu mial ich duzo
przyjemnie sie patrzy na taki "oldschool".. te stare figsy robily najwieksze wrazenie (niektore nadal robia
)
chaosnika pamietam ze swoich RPGowych sesji w podstawowce/liceum.. zwykle wystepowal razem z plastikowym orkiem, beastmenem i delfem
ech stare czasy
chaosnika pamietam ze swoich RPGowych sesji w podstawowce/liceum.. zwykle wystepowal razem z plastikowym orkiem, beastmenem i delfem
Stop competing with others. Start competing with yourself.