[PL] Pamperki Rentalla

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Post Reply
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

niestety nic... chyba że pomalować jak larwy ;)
ale i tak był blisko.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Rentall

Post by Rentall »

na wstepie to dzieki za swietne fotki ;)

a co do tych larw... moglem sie bardziej postarac ale nie mialem sil na to, a co do podstawki to moze dlatego tak sie nie gryzie bo ja zwashowalem kilkoma kolorami i dostala mniej naturalny wyglad :)
przemosz.

Post by przemosz. »

Elo!
Praca dlaje mi sie bardzo podoba ale wylapalem pare baboli, ktore mnie dziwia.Jutro o nie spytam bo dzis padam na pysk.
Rentall

Post by Rentall »

Przemosz, czekam caly czas na to co zauwazyles :twisted: bo moze ja tego nie widzialem wczesniej, a wytkniecie "baboli" sie przyda na przyszłosc :)
przemosz.

Post by przemosz. »

Lewa lapa na gorze(wystarczy porownac lape obok)
wyglada na niedomalowana , kolce wystajace odstaja jakosciowo, nmm zloty na tyle nogi wyglada jakbys zapomnial go przemalowac na srebro , wiecej grzechow nie pamietam:)
Co do czerwonego to wyglada estetycznie, nie jest elementem podbijajacym wyglad afigurki ale jak dla mie ,jej wartosci nie obniza.
Pozdrosy i koncz tego hobbita!
Rentall

Post by Rentall »

wszystko to prawda co mowisz, prosze o rozgrzeszenie 8) :wink: narazie hobbit czeka na swoja kolej, bo w chwili obecnej na warsztacie mam bsb bretonskiego. Piersza proba freehandu z tylu juz byla, i skonczyla sie tak szybko jak zaczela wiec przezucilem swoje moce przerobowe na przod sztandaru :)
Galharen

Post by Galharen »

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Zarąbista praca stary, naprawdę. NMM'y są zarąbiste, szczególnie dobrze wyszły na 1 fotce na pazurach lewej ręki (jego lewej :wink: ) Bardzo czyste malowanie, niespotykane dla modeli chaosu, jednak ten lord wygląda naprawdę dobrze. Myślałem, że ciezko go będzie wpasować w tą podstawkę, jednak na tych fotkach wygląda z nią nieźle. Również moją uwagę przykuły niebiskie nmm na szponach i łańcuchach, dodatkowa barwa wnosi sporo do tej pracy.
Cóż - gratulacje i czekam na następną twoją pracę. Zmotywowałeś mnie do malowania :wink:
Image
Rentall

Post by Rentall »

WIPEK bsb bretońskiego, komentarze i krytyka bardzo sie przyda :)
ImageClick to see full-sized image
Karpiu

Post by Karpiu »

no prosze prosze puchar w centrum wyglada swietnie bardzo gladkie przejscia. Jestes na drobrej drodze
Rentall

Post by Rentall »

zyje :)
przedstawiam Wam moja ostatnia prace...froda, ktorego zaczalem dawno temu, ale ostatnio mialem czas na dokonczenie go. Ogolnie mial ciezka przeprawe w podrozy i doznal malych uszkodzen, ale dzieki uprzejmosci Ani zostalo do zreperowane, a dzieki Mahoniowi mam dobre fotki, wielkie dzieki, a teraz komentujcie i krytykujcie... :)

ImageClick to see full-sized image
Post Reply