a co do trudniejszej techniki to nie ma o czym mówić, bo wielu ci powie, że dobre metaliki są trudniejsze od NMM.
[PL] Golden Demon w Polsce
-
elvers
-
Kotlet_Schabowy
bo znów mamy na nie modę
kiedy był modny NMM to mówiło się, że metaliki są zbyt łatwe ... teraz się mówi odwrotnie, bo NMM się upowszechnił. To już nie jest czarna magia, a na metalikach znów się eksperymentuje i znów są tajniki do zgłębienia
Za jakiś czas ktoś tam podniesie poprzeczkę w NMM, (a może powstanie nowy twór) i znów będziemy mieć co rozpracowywać. Ja nie mam zdania co jest fajniejsze, lubię obie techniki.
ups ... i oczywiście zgadzam się, że ważny jest efekt a nie technika ... a jeśli myśli tak większość to i pewnie jury tak myśli
(jakoś wróciłam do tematu)
ups ... i oczywiście zgadzam się, że ważny jest efekt a nie technika ... a jeśli myśli tak większość to i pewnie jury tak myśli
-
Yones
Ha! A ja mam nadzieję, że GD będezie we Wrocławiu...
Płonne marzenia.
Dzięki za odpowiedzi, cieszę się że nie jest żaden styl bardziej faworyzowany od drugiego, umiem w zadowalający sposób malowac obiema technikami, ale zdaje mi się iż na czterdziestkowych figurkach lepiej wygląda metallic
I jedno pytanie: Czy konwencja twórcza, pomysł, klimat ma jakiś wpływ? Czy sam efekt?
Dzięki za odpowiedzi, cieszę się że nie jest żaden styl bardziej faworyzowany od drugiego, umiem w zadowalający sposób malowac obiema technikami, ale zdaje mi się iż na czterdziestkowych figurkach lepiej wygląda metallic
I jedno pytanie: Czy konwencja twórcza, pomysł, klimat ma jakiś wpływ? Czy sam efekt?
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Szaman
-
Slawek
-
elvers
Hmm, szukałem fotorelacji, ale są jakieś urywki na różnych stronach i głównie o Polconie. Natomiast GD fotki były chyba tylko tu...
@Szaman: czyli, że Alek też "był nominowany" do slayer sworda ? Ja szczerze mówiąc najbardziej widziałem tam albo właśnie pracę Lenara, albo Ogra na rinoxie Ani!
Szczerze strasznie mnie ciekawi co w tym roku na GD pokaże Ana (która Great Daemonem na bazylu wyeliminowała konkurencję <terminator>) goście którzy przyjadą z zagranicy i inii świetni polscy malarze.
@Szaman: czyli, że Alek też "był nominowany" do slayer sworda ? Ja szczerze mówiąc najbardziej widziałem tam albo właśnie pracę Lenara, albo Ogra na rinoxie Ani!
Szczerze strasznie mnie ciekawi co w tym roku na GD pokaże Ana (która Great Daemonem na bazylu wyeliminowała konkurencję <terminator>) goście którzy przyjadą z zagranicy i inii świetni polscy malarze.