[PL] Kto ilu farb uzywa?
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

teraz czekam na zamowione 6 farb vallejo, mam takze kilka w sumie nietknietych pactr (sa obrzydliwe w smaku a jako fan oblizywania pedzelkow nie moge sobie pozwolic na korzystanie z nich
) ale podstawa moich farb sa cytadelki - mam ok 20 kolorow;
mieszanie kolorow sprawia mi frajde wiec do tej pory nie potrzebowałem wiekszej ich ilosci
mieszanie kolorow sprawia mi frajde wiec do tej pory nie potrzebowałem wiekszej ich ilosci
Ja nie oblizuję pędzelków
Jestem grzeczna, choć czasem się nawdycham spray'ów
Mam tylko 1 nawyk szkodliwy (bo wysusza skórę): to obcieranie pędzelka na dłoni. Poza tym mam do pomocy koszulkę jakby miejsce się na niej skończyło
Jeśli natomiast chodzi o jakieś kolory głównie stosowane, to trafił mnie piorun zauroczenia jak I raz nałożyłam German Camo Black Brown
Cuuuudowny kolor, stosuję go do cieniowania prawie wszystkiego
Swoją drogą to jest idealny przykład malowania dla ludzi co nie lubią używać za dużo farb
: https://fr.games-workshop.com/evenements ... =9&place=3
Jestem grzeczna, choć czasem się nawdycham spray'ów
Mam tylko 1 nawyk szkodliwy (bo wysusza skórę): to obcieranie pędzelka na dłoni. Poza tym mam do pomocy koszulkę jakby miejsce się na niej skończyło
Jeśli natomiast chodzi o jakieś kolory głównie stosowane, to trafił mnie piorun zauroczenia jak I raz nałożyłam German Camo Black Brown
Cuuuudowny kolor, stosuję go do cieniowania prawie wszystkiego
Swoją drogą to jest idealny przykład malowania dla ludzi co nie lubią używać za dużo farb
-
-MattCexwish-
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Demi_morgana
- Chest of Colors