Dawno mnie nie było, wrzucę tylko takiego Wipka i poproszę o ewentualne porady co zmienić gdyż coś mi w tej figsie nie gra a sam nie umiem powiedzieć co tylko nie piszcie ,ze oczy bo to wiem jakiś konkret co do odcienia skóry by się przydał
Click to see full-sized image
[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
wydaje mi sie, ze problem moze lezec w cieniach pod oczami. Najmocniejsze rozjasneinia sa za nisko (szczegolnie na prawym policzku), dlatego moze Ci sie wydawac, ze kosci policzkowe nie sa tam gdzie byc powinny w rzeczywistoci. Sprobuj pociagnac rozjasnienia odrobine wyzej na policzkach i odrobine mocniej ku czubkowi nosa. Co do oczu - kazales nie pisac
-
- Chest of Colors
Nieno włosy nie skończone jeszcze
A teraz coś z innej bajki. Uprzedzam ,że to bardzo wczesny WIP
Proszę o pomysł na Marynata bo mnie jako ich brakuje
Uprzedzę pytania i przyznam sie ,ze łeb to odlew Jeszcze go przerobię ale puki co mi wystarczy
A teraz coś z innej bajki. Uprzedzam ,że to bardzo wczesny WIP
Proszę o pomysł na Marynata bo mnie jako ich brakuje
Uprzedzę pytania i przyznam sie ,ze łeb to odlew Jeszcze go przerobię ale puki co mi wystarczy
Dobra... nie chcecie mi pomóc przy marynacie to podpowiedzcie mi chociaż co w tej głowie spieprzyłem
Widzę ,ze coś w niej nie gra ale nie jestem w stanie powiedzieć co
Btw. To tylko taki dodatek na podstawkę więc się nie czepiać jakości rzeźby
Widzę ,ze coś w niej nie gra ale nie jestem w stanie powiedzieć co
Btw. To tylko taki dodatek na podstawkę więc się nie czepiać jakości rzeźby