Bardzo dziękuję za zdjęcia, gratuluję udanej mimo wszystko imprezy, no i oczywiście gratuluję wyników zwycięzcom i ogólnej sympatycznej atmosfery Było naprawdę nieźle z modelami i poziomem
Bardzo ciekawe prac widzę, że były Bardzo dobre wrażenie zrobiła na mnie II miejsce w SF - pojedynczy model, nurgle a muszę sie przyjżesz na innych fotkach może pierwszemu miejscu w wfb singlu, bo skoro wygrał, to musiał byś dobry (no raczej), a nie za bardzo widac to na tych fotkach.
Fotki były robione raczej partyzancko: szybko, z ręki, bez flesza. I tak się cieszę że aż tak wyszły...
Praca z 1 miejsca w fantasybyła naprawdę fajna - czysta, precyzyjna, harmonijna kolorystycznie. Dla mnie naprawdę fajna, choć na co dzień preferuję inny styl, to muszę wyrazić uznanie dla Artura!
ooooooo.. widze ze konkurs byl naprawde DOBRY.. prace mi sie bardzo podobaja i choc weekend spedzilem przyjemnie (w Poznaniu) to zaluje ze znalazlem sie w gronie osob ktore zawiodly i na Bazyla nie przyjechaly..
gratuluje wszystkim wygranych i wspanialej imprezy! tymczasem lece obczaic fotosy
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Galharen wrote: Bardzo dobre wrażenie zrobiła na mnie II miejsce w SF - pojedynczy model
a dzięki, to moja pracka. Ale dziwię się, że tak wysoko została doceniona, bo IMHO było jeszcze kilka innych staranniejszych i ciekawszych prac (bardziej mi się podobających) ale pewnie narzucała się jurorom kolorystycznie