Nie no wiadomo ... chodzi mi ,ze umiejetnosci nie te
Jezeli sie wyrobie z pomalowanie (straszny mam nawal roboty [o dziwo malowania ]) to zapewne sie pojawie .
Jest jakis koszt uczestnictwa ??
@Tomash - z twoich prac kojarze halbarada i jalinrix, i te chyba nie osiagaly 3 ale wystawiaj, ja swoje oceniam na 2,5 i tez wystawiam
LR - SF/historia nowa, model duzy - tak sie chyba nazywala kategoria
@szczurek_ - jesli dobrze pamietam, wstep byl darmowy. Placilo sie jedynie za uczestnictwo w turnieju gier bitwnych,
ja sie pojawie z pewnoscia. Mam nadzieje, ze nikt nie poczuje sie urazony jak wystawie figurke, ktora juz widzieliscie - lekko poprawiona i na nowej podstawce. Niestety brak mi czasu na malowanie czegos zupelnie nowego - klasa maturalna:(
maluj przemo, maluj - nie chodzi o to zeby wygrywac, ale zeby wziac udzial . nie ma obciachu w tym, ze ktos maluje lepiej, za to jest lekki gdy osobnicy majacy juz nieco lat na karku wstydza sie pokazac swojego zolnierzyka. to nie penis panowie (z gory przepraszam panie ) - wstydu nie ma .
swoja droge chocbym mial stanac na glowie lub wstawic cos malowanego 5 min przed bazylem to wezme udzial .
ja tez chce przyjechac i pokazac swojego siusia... uuups swoją figurkę mam nadzieje tylko ze uda mi sie zarezerwowac wolny dzien na wyjazd a Ty przemo nie badz taki skromny, malujesz calkiem dobrze
Stop competing with others. Start competing with yourself.