[PL] KONKURS MALARSKI 'SLONECZNIKI VAN GORKA' -Bazyliszek 07

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
szczurek_

Post by szczurek_ »

Nie no wiadomo ... chodzi mi ,ze umiejetnosci nie te :wink:
Jezeli sie wyrobie z pomalowanie (straszny mam nawal roboty [o dziwo malowania :mrgreen:]) to zapewne sie pojawie .
Jest jakis koszt uczestnictwa ??
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

@Tomash - z twoich prac kojarze halbarada i jalinrix, i te chyba nie osiagaly 3 ;) ale wystawiaj, ja swoje oceniam na 2,5 i tez wystawiam :)
LR - SF/historia nowa, model duzy - tak sie chyba nazywala kategoria

@szczurek_ - jesli dobrze pamietam, wstep byl darmowy. Placilo sie jedynie za uczestnictwo w turnieju gier bitwnych,
Image
florek

Post by florek »

Ja najprawdopodobnie sie pojawie na Bazylu. Ale raczej nie bede brał udziału w konkursie.

Ale mam nadziejie że was spotkam i se pogadamy :)
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

ja sie pojawie z pewnoscia. Mam nadzieje, ze nikt nie poczuje sie urazony jak wystawie figurke, ktora juz widzieliscie - lekko poprawiona i na nowej podstawce. Niestety brak mi czasu na malowanie czegos zupelnie nowego - klasa maturalna:(
przemo

Post by przemo »

Ja też się pokaże. I też jestem klasa maturalna :D

Ale nie wiem czy zdąże coś pomalować :(
Przemas

Post by Przemas »

maluj przemo, maluj - nie chodzi o to zeby wygrywac, ale zeby wziac udzial :) . nie ma obciachu w tym, ze ktos maluje lepiej, za to jest lekki gdy osobnicy majacy juz nieco lat na karku wstydza sie pokazac swojego zolnierzyka. to nie penis panowie (z gory przepraszam panie ;) ) :lol: - wstydu nie ma :).
swoja droge chocbym mial stanac na glowie lub wstawic cos malowanego 5 min przed bazylem to wezme udzial :) .
przemo

Post by przemo »

Ja tam się nie wstydzę :D (i nie maluje dobrze).

Ale nie wiem jak będzie z czasem... Na pewno dołożę wszelkich starań żeby coś pokazać ale nic nie obiecuję.

Mam nadzieje że i ty pokażesz coś fajnego Przemas bo ostatnio nic wysokolevelowego twojej roboty nie widziałem a nie ukrywam że bardzo jestem ciekawy :)
Przemas

Post by Przemas »

ale panie toz ja malowac juz nie umiem :D ...
kacpero

Post by kacpero »

ja tez chce przyjechac i pokazac swojego siusia... uuups :oops: swoją figurkę ;) mam nadzieje tylko ze uda mi sie zarezerwowac wolny dzien na wyjazd :) a Ty przemo nie badz taki skromny, malujesz calkiem dobrze ;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
-Muk-

Post by -Muk- »

Kurde chciałbym, ale drugiego wyjazdu w ciągu trochę ponad miesiąca nie wyrobie. :( Mam dokładnie ten sam problem co Alvarezwawa
Post Reply