[PL] Golden Demon w Polsce
-
Kotlet_Schabowy
Ja się tak zastanawiam czy ten Golden Demon w ogóle się odbędzie. Dziś jest 16 Sierpień, czyli do konkursu zostało nieco ponad dwa tygodnie, a nie ma żadnej oficjalnej strony, nigdzie nie został zamieszczony żaden regulamin wystawiania prac, ponadto na stronie Polconu w zakładce "bloki programowe" nawet nie ma żadnej informacji o rzekomym konkursie. Pomijam też fakt ,że sama informacja o GD. w Polsce została rozgłoszona dość biernie.
W tej sytuacji modlę się o to by ten konkurs odbył się w zaplanowanym terminie, bo później może być ciężko z wygospodarowaniem sobie czasu. Ja np. mieszkam w Gdańsku czyli kawałek drogi od naszej kochanej stolicy i dla mnie dojazd na ten konkurs to nie kilku przystankowa przejażdżka autobusem. Trzeba też pamiętać o tym ,że przygotowanie się do takich zawodów kosztuję ludzi trochę pracy,a głupio było by cały wysiłek poszedł na marne.
Jeżeli byłem zbyt przesadny to bardzo przepraszam ,ale osobiście cała sprawa zaczyna mnie troszeczkę irytować...
W tej sytuacji modlę się o to by ten konkurs odbył się w zaplanowanym terminie, bo później może być ciężko z wygospodarowaniem sobie czasu. Ja np. mieszkam w Gdańsku czyli kawałek drogi od naszej kochanej stolicy i dla mnie dojazd na ten konkurs to nie kilku przystankowa przejażdżka autobusem. Trzeba też pamiętać o tym ,że przygotowanie się do takich zawodów kosztuję ludzi trochę pracy,a głupio było by cały wysiłek poszedł na marne.
Jeżeli byłem zbyt przesadny to bardzo przepraszam ,ale osobiście cała sprawa zaczyna mnie troszeczkę irytować...
-
hashmallum
Tia kotlet nie ma jak fatalizowac co ?? 
Co do Klubogalerii to podam orientacyjne ceny spozywki wewnatrz
Piwko z kija:
Lech - 6 blach
Tyskie - 6 blach
Dzbanek (3 piwka) - 15 blach
Butelkowe - to samo
SziszE
:
Na wodzie - 15 zl
Na lodzie - 20 zl
Na mleku - 25 zl
Smakow sziszowych trochu jest
Fajno bedzie sie znowu spotkac ekipa
Co do Klubogalerii to podam orientacyjne ceny spozywki wewnatrz
Piwko z kija:
Lech - 6 blach
Tyskie - 6 blach
Dzbanek (3 piwka) - 15 blach
Butelkowe - to samo
SziszE
Na wodzie - 15 zl
Na lodzie - 20 zl
Na mleku - 25 zl
Smakow sziszowych trochu jest
Fajno bedzie sie znowu spotkac ekipa
-
-MattCexwish-
-
hashmallum
Daj spokoj Matt - nie ma to jak Polskie narzekanie
Jak schabowy chce , to niech sie modli - moze jest lepiej poinformowany od nas, ktorzy bedziemy pomagali przy calej imprezie
GD bedzie - jak ktos sie boi to niech nie przyjezdza
GW ma w tym momencie problemy zeby ogarnac cokolwiek, wiec nie dziwi mnie za bardzo brak reklamy i naporu z Polskim GD. Zly moment sie trafil poprostu. I tak wszystkie figurynki przez moje rece beda musialy przejsc he he he 
ale w czym problem?
zobaczymy sie na spotkaniu, pogadamy przy piwie, kazdy i tak przyniesie swoje wejsciowki (mam nadzieje
), bedzie je mozna zobaczyc na zywo, pogadac, podyskutowac i o to chodzi.
a ze nastepnego dnia bedzie konkurs - wyglada na to ze przy okazji spotkania
no chyba ze bardzo komus zalezy zeby byc "number one" w kategorii i to jest dla niego najwazniejsze ..
do zobaczenia
zobaczymy sie na spotkaniu, pogadamy przy piwie, kazdy i tak przyniesie swoje wejsciowki (mam nadzieje
a ze nastepnego dnia bedzie konkurs - wyglada na to ze przy okazji spotkania
no chyba ze bardzo komus zalezy zeby byc "number one" w kategorii i to jest dla niego najwazniejsze ..
do zobaczenia
-
hashmallum
-
-MattCexwish-
Chodzi o to, ze przeciez pracujemy teraz naprawde duzo, aby cos przywiesc, nie chodzi tak tylko o konkurs... okej, zawsze milo pokazac i sie podzielic praca swoja, ale w tym wypadku bysmy mogli przywiesc starsze prace i nie pracowac 7 dni i noce...
I tak bedzie swietnie, bo sama imprza z zpodkaniem brzmi swietnie... oczywiscie, ale jak w koncu nasze zpodkanie ma byc lepiej zorganizowane niz Golden Demon w Polsce... to by bylo smieszne troche...
-
hashmallum