[PL] Golden Demon w Polsce

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Locked
szafa

Post by szafa »

Odpowiedzi udzielilem kilka postow wczesniej, oplacacie tylko wstep na Polcon, udzial w jakichkolwiek konkurach na Polconie nie jest dodatkowo platna.
szafa

Post by szafa »

Szaman odpowiedzial ze regulamin GD PL bedzie identyczny z GD UK.
Szaman

Post by Szaman »

witam,

generalnie to, co napisal Szafa, jest zgodne z prawda. jedyna roznica jest taka, ze ekipa sedziowska bedzie skladala sie z Polakow, pod prawdopodobnym przewodnictwem osoby z GW Design Studio.
przez cale zamieszanie zw. ze zmiana terminu (przyczyny ode mnie niezalezne) mamy opoznienia. wszystkie materialy byly juz przygotowane, ale niestety musimy je robic od nowa. w tej chwili projektowany jest palakt, ktory bedzie rozeslany po sklepach rynku EM oraz rozmieszczony w Polsce w miejscach takich jak sklepy, domy kultury czy szkoly. oprocz tego impreza bedzie reklamowana przez plakat Polconowy.
w piatek do druku poszedl WD sierpniowy, w ktorym ukaze sie info o imprezie.
niedlugo informacje powinny sie pojawic na stronie GW NE. rozpoczelismy tez prace nad strona dedykowana, ktora bedzie sie znajdowala pod adresem https://www.goldendemon.pl
potwierdzam rowniez, ze nasz Golden Demon niczym nie bedzie sie roznil od innych - beda te same kategorie, zasady czy statuetki. oczywiscie bedzie rowniez Slayer Sword, nad ktorym pracujemy w Polsce, zeby byl troche bardziej "swojski" ;)

pozdrawiam
Raptaparat

Post by Raptaparat »

swojski... znaczy ze szabelka :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Dzięki Szaman, teraz mamy informację z "bardzo pierwszej" ręki :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Mala prosba do ludzi z Warszawy - czy ktos z was jest w stanie poszukac w miare taniego noclegu w poblizu gd dla uzytkownika forum (Trovarion)? Jesli tak, lapcie go przez PM. Jest z Austrii, obsluguje niemiecki i angielski ;)
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Z tego co wiem na stronie Polconu są wymienionew jakieś akademiki w rozsądnej cenie.
-- Mahoń

Image

Szary

Post by Szary »

Miesiąc do imprezy a tu cisza... Jak można to nazwać inaczej jak "żenujące"...?:roll:
Szary

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

A czego oczekujesz? Że ludzie będą pokazywać swoje prace? ;)

Swoją drogą - też myślałem, że o imprezie będzie trochę głośniej...
-- Mahoń

Image

Szary

Post by Szary »

Rzekoma strona konkursu - nie działa
Regulaminu konkursu - oficjalnie nie ma
Na stronie POLCONU - nie ma ani słowa o konkursie

Czy ja narzekam? Tylko stwierdzam fakty. Myślałem, że po zeszłym roku coś zmieniło (wtedy strona wystartowała na 2 tyg. przed WM i w dniu imprezy umarła...)

Może faktycznie wszyscy huczą od informacji nt. imprezy tylko ja tego nie słyszę ?
Po prostu pozwalam sobie stwierdzić brak profesjonalizmu ze strony organizatorów.
Szary

Image
Locked