[PL] Impreza CofC'owa

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

No wlasnie bo granie mnie absolutnie prawie nie interesuje, dla tego sie pytam, kiedy bedzie bardziej malarsko...:D...
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

nie wiem... bo mnie z kolei interesuje głownie granie :razz: :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

@matt - zamierzamy spotkać się popołudniu - pewnie koło godziny 18tej w Cube i trochę pomalować. A oficjalna "nocka" rusza o 22.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
DiaCon

Post by DiaCon »

no to super, najpierw trochę pogramy, później pomalujemy a później poimprezujemy!
dudek111

Post by dudek111 »

Mnie to raczej ciężko nazwać forumowiczem z moją ilością i częstotliwością postów ale coś czuje, że się bezczelnie wproszę :lol: . Pewnie dopiero wieczorem bo cały dzień mam warte na pyrkonie :twisted:

Jak by ktoś chciał zobaczyć jakieś figurki z Gildii na żywo zapraszam przez całą sobotę na pyrkona.
kacpero

Post by kacpero »

@dudek111: mi?o wiedziec ze bedziesz.. postaram sie wpasc na stoisko Gildii w sobote bo akurat bede na turnieju Warmachine :twisted:
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
dudek111

Post by dudek111 »

W takim razie powodzenia na turnieju Kacpero. Na jakieś 95% w tym turnieju będa do wygrania m. in. bony do Gildii :). Kwestia pozostaje jeszcze otwarta ze względu na organizatorów ale myśle, że nie będzie żadnych przeszkód.
przemosz.

Post by przemosz. »

No i po spotakniu:/
Bylo bardzo milo mi Was poznac !Stwierdzam ze ekipe Cofcowa(stara gwardia + postujacy) tworza wspaniali ludzie.Milo bylo pograc, poogladac figuraski, powymieniac sie doswiadczeniami :)
Cofc i wszyscy uczestnicy spotkania :hug:
Szkoda ze zabraklo paru osob :cry:
z pracy pozdrawia Przemas:)
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

taaa... też jestem bardzo zawiedziony brakiem "niektórych" osób :evil:
jakby nie było - czekam na fotki :)
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Gazza

Post by Gazza »

O tak, było rewelacyjnie! Generalnie podpisuję się pod słowami Przema. Bardzo cieszę się, że dane było mi wreszcie poznać większe grono forumowiczów. Szkoda, że zabrakło głównego inicjatora - na pocieszenie dodam, że próbowałem uczcić pamięć schorowanego Demiego nadaniem imprezie imienia jego nicka. BTW: dolegliwość minęła?
Choć nie pograłem to pozostałe punkty uważam za zaliczone.
Czekam na fotorelację Mahonia. Jak będzie trzeba to uzupełnię swoimi fotkami.
Pozdrawiam gorąco wszystkich uczestników spotkania!
Cold "Strobe Light Network"
Post Reply