Łee, no to jak taka ekipa się wybiera to bajer, musimy się zapoznać w końcu w czasie konwentu
Co prawda z każdym nowym uczestnikiem moje szanse w konkursie maleją, ale nie o to chodzi w tym momencie
A ja chciałbym cosik wystawić. Już skleiłem (prawie) figurke
Mam tylko nadzieje że zdąże pomalować jako tako do piątku i znaleźć kogoś kto by mi ją powiózł na konkursik. Trzeba będzie zarwać pare nocek i nauke ale moze sie udać
Czy wiecie moze o której godzinie i którego dnia będą zapisy do konkursu malarskiego?
Ja wszystkim malarzom proponuje pomalowanie figurki konkursowej bez konkursu na karku, bez pospiechu i terminu.
A potem, jak bedzie okazja za kilka miesiecy - jechac na konkurs
Nameless wrote:Ja wszystkim malarzom proponuje pomalowanie figurki konkursowej bez konkursu na karku, bez pospiechu i terminu.
A potem, jak bedzie okazja za kilka miesiecy - jechac na konkurs
dobra rada: sprawdzilem ostatnio i działa w 100%...
Święta racja. Jak maluje na konkurs to nigdy nie wystarcza mi czasu. Ale z drugiej strony to takie małe wyzwanie. Pare zarwanych nocy z figurką to również frajda - szczególnie jeżeli wyjdzie z tego coś na prawde fajnego co można bez wstydu postawić na pułeczce.[/rimg]
przemo wrote:A ja chciałbym cosik wystawić. Już skleiłem (prawie) figurke
Mam tylko nadzieje że zdąże pomalować jako tako do piątku i znaleźć kogoś kto by mi ją powiózł na konkursik. Trzeba będzie zarwać pare nocek i nauke ale moze sie udać
Czy wiecie moze o której godzinie i którego dnia będą zapisy do konkursu malarskiego?
W sobotę do 12. Wyniki ok. 18-19, ale być może figurki będą zostawały do niedzieli.