[PL] Mortarion green

Jak ktoś osiągnął ten efekt? A jak ja bym mógł to zrobić?
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

teraz wrzuicaj go na ang. forum bo chlopaki chca sie wypowiedziec :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Sam - no i czemus go najpierw nie odlal? :evil:
Image
robacek

Post by robacek »

buuu polecial do klienta;( a ja chce takiego:D ile by kosztowala mnie ta niewątpliwa przyjemnosc posiadania czegos w tym stylu panie samuelu:>?
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

a ja za żadne pieniądze świata nie chciałbym tego malowac 8) :roll:
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

co by ne mówić, zgadzam się z Demon Colorem - niech mi się to do pędzla nie zbliża
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
robacek

Post by robacek »

e tam leniuchy:) ja chce cos takiego na polskiego GD do kategorii OPEN :) mamo kup mi! :)
hashmallum

Post by hashmallum »

Brawo Sam! :hug:
Daj mu wieksza kose...

Piss and Love! :hug:
Zahor

Post by Zahor »

Ej samuelu, samuelu nie wszystko widze poprawione z tego o czym rozmawialśmy, powiem że skrzydełka mnie powaliły, są super podziwiam twoją wytrwałości , ale dalej twierdzę zacznij robić coś mniejszego ot chociby w skali 28 mm , bo takie wielkoludy to się w miarę łatwo lepi, reszte sam ci powiem przez fona, pozatym jest oki :clap: , :pimp: .
Samuel

Post by Samuel »

Zahor chodzi oto że w pewnym momencie zdałem sobie sprawę z tego że to trafi do prywatnej osoby a nie do GW kasowo tez.... poza tym myślę ze choć nie jest to identiko z artem to klimat i nastrój został zachowany, dlatego myślę ze klient będzie zadowolony...a jak nie to #$%^&*()_ na zdrowie klientowi :P
moja wina ze ludzie bydlaków zamawiają? :D ;)

Nameless już nie długo, pracuje nad tym :) mi się najbardziej podoba zakapturzona czaszka uważam że przy kopiowaniu tylko z nią bym miał problem.. są moim zdaniem rzeczy które są wytworem „natchnienia ” i te pracy technicznej i praktyki, a kopiowanie tego drugiego nie jest tak trudne :)

Hasz... Piss ? a dobra co mi tam Piss and Love man :P

Robacku to, to jest rozgrzewka na demona to będzie co innego "Not" :P nie odpuszczę jak z młotkiem :( ;) tak poważnie to jestem jeszcze bardzo daleki w tym by pewnie się czuć w rzeźbieniu, już pewniej trzymam pędzla, choć bardzo często moje malowanie podoba się tylko autorowi :P :P
wszystkim dzięki za komentarze :P
nie długo elf na dinozaurku :) MALUTKIM ;P
Samuel

Post by Samuel »

Robacku .... $ czy w zl
co ? Demonie a to dlaczego?????? :P
ja bym nie chciał bo mi to grozi zawałem :pale: :suicide: ale ty no nie mów że się przestraszyłeś :P chyba jestem pierwsza osoba pod słońcem która to osiągła "not" :lol: :P
Post Reply