[PL] Ile malujecie?
-
robacek
Dzięki jak chcesz dokładnie zobaczyć co tam z tym powefistem zrobiłem zjrzyj do mojej galeri tam są wilki jeszcze zielone, ale w skrócie powiem : wyciołem palce i inne zbudowałem. Torby robiłem na dwa etapy , najpierw całości , potem klapy i zapinki. Ale takie rozwarzania i porady może przeniesiemy do innego tematu??
EDIT: Dokładnie! Otwórzcie sobie Zahorowo-Samuelowy kącik rzeźbiarski na forum i tam na pewno będzie zainteresowanie
wasz adMAXIstrator
EDIT: Dokładnie! Otwórzcie sobie Zahorowo-Samuelowy kącik rzeźbiarski na forum i tam na pewno będzie zainteresowanie
wasz adMAXIstrator
Aż wstyd się przyznać...
Chyba z 14 lat, bo pamiętam, że moje pierwsze figurki to były świeżynki z pudła od 4 edycji WFB (nowość!).
Faktem jest, że w międzyczasie miałem ze 2 długie przerwy, a obecnie to maluję bardzo sporadycznie i głównie taki mój tabletop, ale czas leci i tego ukryć się nie da...
Jak tak się cofam pamięcią to wtedy największym malarskim byl Mike McVey, czerwonej farby nigdy nie mogło być za dużo, a figurki malowało się jak z półki w sklepie zabawkarskim.
Nie było tutoriali poza tym co wyczytało się w White Dwarfie, tak więc poziom malowania nie był tak wyśrubowany jak dzisiaj. Nie było szybkiego przepływu informacji i wymiany doświadczeń.
A potem przyszła epoka internetu i wszystko się zmieniło
Chyba z 14 lat, bo pamiętam, że moje pierwsze figurki to były świeżynki z pudła od 4 edycji WFB (nowość!).
Jak tak się cofam pamięcią to wtedy największym malarskim byl Mike McVey, czerwonej farby nigdy nie mogło być za dużo, a figurki malowało się jak z półki w sklepie zabawkarskim.
Nie było tutoriali poza tym co wyczytało się w White Dwarfie, tak więc poziom malowania nie był tak wyśrubowany jak dzisiaj. Nie było szybkiego przepływu informacji i wymiany doświadczeń.
A potem przyszła epoka internetu i wszystko się zmieniło
-
florek
Ja zbieram bitewniaki (LOTRA) od jakieś 3lat. ale nigdy nie przejmowałem sie nad malowaniem moich [BĘDĘ PISAŁ "FIGURKI" PRZEZ "U"!]. Ale od oststnich ferii zimowych jakoś zaczołem sie interesować malowaniem [BĘDĘ PISAŁ "FIGURKI" PRZEZ "U"!] i od tego czasu sie szkole.
Na poczatku uczył mnie kumpel co pracuje w poznańskim Bardzie (KRaś)
Potem 3 kumpli 2 batlowców i jeden czterdziestkowiec. Teraz szkole sie od Kacpero.
Na poczatku uczył mnie kumpel co pracuje w poznańskim Bardzie (KRaś)
Potem 3 kumpli 2 batlowców i jeden czterdziestkowiec. Teraz szkole sie od Kacpero.