Click to see full-sized image[PL] Pare konwertowanych Space Wolfow
-
Samuel
[PL] Pare konwertowanych Space Wolfow
No zdjęcia nie pierwsza klasa
ale mam nadzieje ze wkrótce będą lepsze.choć zdjęcia tego nie oddają chciałem zrobić SW bardziej dynamicznych, agresywniejszych ale tak by nie stracili na uroku postoty
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image-
hashmallum
RE: Pare konwertowanych Space Wolfow
Najbardziej mi sie podoba ten 'na pilota' Współczuje z malowanien 
Tak to będzie nie łatwe w malowaniu ... latwiej by się malowało, gdyby skórki zewnęrzne ewidentnie zwisały z pancerza - gdyby czytelny był podział gdzie pancerz a gdzie zawieszone furto. Czasem to się za bardzo łączy i tworzy u mnie skojarzenie, że na pancerzu rośnie to futro. To chyba kwestia tego, że końcówki tych strąków futrzanych zbyt mocno przywierają do pancerza. Fajniej by było, gdy trochę je odchylić.
Konwersje sa naprawde super
pozycje dynamiczne (kolesie z fistami z i toporkiem sa swietni
)
faktycznie futro jest troche dziwne, w coniektorych miejscach wyglada jak by wyrastalo z pancerza... (ale ja sie tam bardzo nie znam na zabawie z gs )
faktycznie futro jest troche dziwne, w coniektorych miejscach wyglada jak by wyrastalo z pancerza... (ale ja sie tam bardzo nie znam na zabawie z gs )
Najfajniejszy jest pierwszy koleś, ale z tym naramiennikiem coś nie wyszło. wygląda nienaturalnie. i ogólnie futro jest jakieś takie wciśnięte jak wypychacz jakiś, a nie - typowe dla wilkow - futra powieszone na wierzchu.
pozycje czasem trochę dziwne i nienaturalne, ale może to celowa stylizacja i po pomalowaniu zyskają?
ale na tego pierwszego czekam z niecierpliwością (tylko popraw to futro
)
pozycje czasem trochę dziwne i nienaturalne, ale może to celowa stylizacja i po pomalowaniu zyskają?
ale na tego pierwszego czekam z niecierpliwością (tylko popraw to futro