[PL] Pare konwertowanych Space Wolfow

Jak ktoś osiągnął ten efekt? A jak ja bym mógł to zrobić?
Post Reply
Samuel

[PL] Pare konwertowanych Space Wolfow

Post by Samuel »

No zdjęcia nie pierwsza klasa :? ale mam nadzieje ze wkrótce będą lepsze.choć zdjęcia tego nie oddają chciałem zrobić SW bardziej dynamicznych, agresywniejszych ale tak by nie stracili na uroku postoty :)
ImageClick to see full-sized image
hashmallum

RE: Pare konwertowanych Space Wolfow

Post by hashmallum »

Najbardziej mi sie podoba ten 'na pilota' Współczuje z malowanien :P
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Tak to będzie nie łatwe w malowaniu ... latwiej by się malowało, gdyby skórki zewnęrzne ewidentnie zwisały z pancerza - gdyby czytelny był podział gdzie pancerz a gdzie zawieszone furto. Czasem to się za bardzo łączy i tworzy u mnie skojarzenie, że na pancerzu rośnie to futro. To chyba kwestia tego, że końcówki tych strąków futrzanych zbyt mocno przywierają do pancerza. Fajniej by było, gdy trochę je odchylić.
-- Ańa

Image
IRKUCK

Post by IRKUCK »

Konwersje sa naprawde super :D pozycje dynamiczne (kolesie z fistami z i toporkiem sa swietni :D )
faktycznie futro jest troche dziwne, w coniektorych miejscach wyglada jak by wyrastalo z pancerza... (ale ja sie tam bardzo nie znam na zabawie z gs )
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Najfajniejszy jest pierwszy koleś, ale z tym naramiennikiem coś nie wyszło. wygląda nienaturalnie. i ogólnie futro jest jakieś takie wciśnięte jak wypychacz jakiś, a nie - typowe dla wilkow - futra powieszone na wierzchu.

pozycje czasem trochę dziwne i nienaturalne, ale może to celowa stylizacja i po pomalowaniu zyskają?

ale na tego pierwszego czekam z niecierpliwością (tylko popraw to futro :P )
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Samuel

Post by Samuel »

dzieki wam:) rozumiem, zobacze co mozna zrobic;)
Post Reply