[PL] troche nowych figurek do 40K

Jak ktoś osiągnął ten efekt? A jak ja bym mógł to zrobić?
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Ach, nie wiem czy mogę być wylewna, czy lepiej żebym z ostrożności pochwaliła, bo może jedynie chciałeś się nimi podzielić ...
ale co tam popiszę sobie, mam nadzieję, że nie będziesz miał mi za złe.
Zresztą co? Przecież głównie chciałam Cię skomplementować, bo konwersje są fajne :P Na CMON'ie pofaworyzowałam sobie Black Templars Terminator i Custodian Terminator. Tą pierwszą (Black Templars Terminator), za kompozycję - podoba mi się naturalne ułożenie ciała, a II za stylizację, bo ładnie mu w tych łaszkach :wink: (gadżeciarz z niego :P )

Ale są i modele, które przykuły moją uwagę z innego powodu. Black Templars Marshal jest mi troszkę przeładowany, ale wiem, że to rzecz gustu, i nie pasują mi w niej te 2 płaty materiału z tyłu. Układają się dla mnie trochę nienaturalnie.
No a II model, co mi się najmniej podobał z tych wszystkich, to z powodu jego ugietych obu kolan, co niestety skojarzyło mi się z małpim chodem :lol:
Last edited by Ana on 2 Nov 2005, o 12:33, edited 1 time in total.
-- Ańa

Image
messiah_182

Post by messiah_182 »

Jak zawsze bardzo fajne greeny. Tak jak Ani najbardziej podobają mi się dwie pierwsze sztuki.

Jeżeli chodzi o terminatora DA to jakoś te shoulder pady wyglądają na okropnie wysokie. Wiem że to termos ale jakoś mi nie pasują.

Jest jeszcze jedna sprawa dotycząca większości twoich konwersji - mianowiście wzory na dolnej części nóg bardzo odstają z tyłu. Wydają się za duże na nogi marinsów.

Tak pozatym brawo :)

A na marginesie - z czego wykonujesz i jakimi sposobami formy do odciskania wzorów??
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

messiah_182 wrote: Tak jak Ani najbardziej podobają mi się dwie pierwsze sztuki.
Ale mnie się najbardziej podoba II i III :!: :P
-- Ańa

Image
Eliash

Post by Eliash »

no nieźle nieźle :P dobra robota :)

a co do tych wzorków na nogach, to zeczywiscie odstają, mi sie wydaje ze na boki :P sa za szerokie

a figurki to najbardziej podobają mi sie I, II, IV :P
I- podoba mi sie wszystko :P
II- w sumie tez wszystko
IV- naramienniki i ogolnie klimacik :P
darklupus

Post by darklupus »

podstawki zrobiles z sera ??
Galharen

Post by Galharen »

darklupus wrote:podstawki zrobiles z sera ??

Zbieram szczękę z podłogi...

Najbardziej podoba mi się terminator DA. Takich termosów bardzo chciałbym mieć. 8) (nie żebym coś sugerował :wink: )
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

dla niewtajemniczonych: te podstawki to zywiczne odlewy... :roll:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Samuel

Post by Samuel »

Zbieram szczękę z podłogi...
ja tez ja tez :mrgreen: :mrgreen:
a mi sie naj bardziej ostatni model WARHAMMER 40K SM Lord CONVERTED bo m zdaniem poprostu wygladna zgrabnie i nie jest przeladowany, ale okreslenie przeladowane to oczywiscie......:) ogulnie wyszystko jest fajne i w twojim stylu:)
Lothar

Post by Lothar »

Wszystko bardzo fajne ale zauwazylem ,ze niestety nie bardzo przykladasz wage do wykonczenia figurek. Sa nie oszlifowane ,krzywo przyciete czesci np. krzyz na mieczu BT Marszala czy strasznie krzywy mlot termosa (ten mlot polaczony z fistem , [FAJNY] pomysl ale naprawde mozna bylo go zrobic zeby byl prosty)
Post Reply