[PL] moze pierwszy GOLDEN DEMON !?!?! ATLANTA 2006 !

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
DEMON_COLOR

[PL] moze pierwszy GOLDEN DEMON !?!?! ATLANTA 2006 !

Post by DEMON_COLOR »

ehh...jeszcze dochodze do siebie po tym co mi pokazał MATT !

ZObaczcie sami

https://www.flickr.com/photos/68007829@N00/114499373/

Tak TAK ! TO MOJA PRACA! ! ! ! Ktoś wystawił MOJĄ FIGURKĘ na SWOJE NAZWISKO ! ! ! Po pierwsze chwili WKURZENIA troszeczkę ochłonąłem i zaczynam się z tego SMIAC ! A jak coś wygram to wogóle będą niezle JAJA =DDD I napisze wtedy do gościa tego ze chce MOJĄ STATUETKE ! !! :twisted: A jak nie odda to jedziemy do ALTALNT i wp^#*@&#@ ! ! ![/url]

EDIT: Kuba, polskie tematy zaczynamy od [PL] w tytule! To że ładnie malujesz nie znaczy, że zasady możesz olewać ;)
Nie oznaczyłeś tematu jako polskiego i już musiałem robić porządek w tym wątku kilka razy...
Mahoń
dead

Post by dead »

O qwa no to moze byc ciekawie. Hmm szczerze mowiac to wystawianie cudzych prac na swoje nazwisko w nadzieji ze nikt sie nie polapie to wg mnie jest szczyt bezczelnosci i chamstwa - qwa jestem w szoku iz doszlo do takiego procederu (ludzie sa nieuczciwi).
kacpero

Post by kacpero »

masakra... to szczyt bezczelności!!! no ale jeżeli cała sprawa się wyjaśni to osoba która wystawiła tą figurkę ma przechlapane w tzw, "międzynarodowym środowisku malarzy figurek" (jeśli takowe istnieje) tak myslę...
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Juz napisalem ladny Comment w Forum Coolminiornot, wiec tam sie tez juz dowiedzieli o tej sprawie... teraz zobaczymy, czy to cos wygralo...;)...
Trovarion

Post by Trovarion »

ah ok so someone entered your shaggot?? do you have any clue who?

also did it win a demon? if yes go claim it :) it's yours rightfull :)

Just a friendly reminder, Trov - it's a Polish forum ;)
But yes, you summarized the whole thread in your post...

Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

mam nadzieje ze organizatorzy zareaguja szybko i skutecznie...
co za sqrviel!!! :evil:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Theotril

Post by Theotril »

Brak słów... Ale ludzie potrafią być bezczelni :evil:

A to taki figs podobny do IRKUCKA :wink:
https://www.flickr.com/photos/68007829@N ... otostream/
Eliash

Post by Eliash »

co za załosny palant :evil: i co on sobie myślał, jak ją wystawiał...
miał nadzieje ze sie nie wyda :?: :evil: ehhh, brak słow
Galharen

Post by Galharen »

Pieprzony popapraniec - tyle wam powiem. No takiego bugenhagena to tylko wystawic na światowe pośmiewisko.
No jak można wystawić prace malowane przez kogoś innego na konkurs?!, tym bardziej jeszcze GD.
Co tu więcej pisać, tylko zawiadomić organizatorów i liczyć na to, że nie potraktują tego jako złośliwego żartu. Chyba, że to było wystawiane na ebay'u - to można potwierdzić.
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

Tej dobra wiadomości to taka ze jak coś wygra to - MAM NA KOCIE PIERWSZEGO DEMONA :D hahaha :)
Post Reply