Tak TAK ! TO MOJA PRACA! ! ! ! Ktoś wystawił MOJĄ FIGURKĘ na SWOJE NAZWISKO ! ! ! Po pierwsze chwili WKURZENIA troszeczkę ochłonąłem i zaczynam się z tego SMIAC ! A jak coś wygram to wogóle będą niezle JAJA =DDD I napisze wtedy do gościa tego ze chce MOJĄ STATUETKE ! !! A jak nie odda to jedziemy do ALTALNT i wp^#*@&#@ ! ! ![/url]
EDIT: Kuba, polskie tematy zaczynamy od [PL] w tytule! To że ładnie malujesz nie znaczy, że zasady możesz olewać
Nie oznaczyłeś tematu jako polskiego i już musiałem robić porządek w tym wątku kilka razy...
Mahoń
O qwa no to moze byc ciekawie. Hmm szczerze mowiac to wystawianie cudzych prac na swoje nazwisko w nadzieji ze nikt sie nie polapie to wg mnie jest szczyt bezczelnosci i chamstwa - qwa jestem w szoku iz doszlo do takiego procederu (ludzie sa nieuczciwi).
masakra... to szczyt bezczelności!!! no ale jeżeli cała sprawa się wyjaśni to osoba która wystawiła tą figurkę ma przechlapane w tzw, "międzynarodowym środowisku malarzy figurek" (jeśli takowe istnieje) tak myslę...
Pieprzony popapraniec - tyle wam powiem. No takiego bugenhagena to tylko wystawic na światowe pośmiewisko.
No jak można wystawić prace malowane przez kogoś innego na konkurs?!, tym bardziej jeszcze GD.
Co tu więcej pisać, tylko zawiadomić organizatorów i liczyć na to, że nie potraktują tego jako złośliwego żartu. Chyba, że to było wystawiane na ebay'u - to można potwierdzić.