Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Na razie na malowanie nie mam czasu, w przerwach między przewijaniem, karmieniem i usypianiem dzieciaka pracuję nad podręcznikiem do WFS i sklejam figurki . A jeśli chodzi o malowanie, to pierwsze pod pędzel pójdą makiety.
Zgodnie z zapowiedzią z zeszłego tygodnia rozpocząłem prace nad Haywagon oraz Wooden Cart od Lead Adventure, a jako że pojazdy w trakcie rozgrywek w Warheim FS będą pełnić rolę barykad oraz elementów scenariusza Tabor, postanowiłem umieścić modele na podstawkach scenicznych.
I tak wyciągnąłem z szafy zombie, a także koński oraz ludzki szkielet i w towarzystwie różnorakich bitsów umieściłem modele na podstawkach.
Pojazdy pozostawiłem puste, ponieważ chcę by w trakcie rozgrywek były dostępne dla biorących udział w potyczce figurek.
W trakcie szukania bitsów do znaczników kosztowności znalazłem pięć kawaleryjskich podstawek z WH 40k, które postanowiłem wykorzystać i zrobić barykady, które również powstały z omówionych powyżej części.