Niedawno wróciłem do domu, ok. północy. W niedzielę miałem jeszcze spotkanie zapoznawcze z kolegą z forum Nikona, więc siedziałem w Warszawie jeszcze.
Dzięki wielkie dla Janusza, dla Miśków obecnych, wyróżnionych i nagrodzonych. Gratulacjie i owacje. Mnóstwo radochy, zabawy, sporo anegdot będzie po tej edycji, sporo znaczących wspomnień oraz "inside jokeów", które w tym roku przekroczyły chyba wszelkie normy (tak, tak, mówię o Was, Nameless i Janusz ).
Więcej klepania w klawisz potem.
Foty wrzucę w tygodniu. W tym roku mam tylko zdjęcia modeli. Na szczęście było sporo aparatów i jest trochę zdjęć w relacjach
I dwa słowa o fotach tutaj:
Skelettet S to spoko gość Tu były 2 aparaty skierowane w nas, a ja pokazywałem ręką: "poczekaj, jeszcze raz, bo patrzyłem jemu w obiektyw"Maru wrote:Click to see full-sized image
wygrany i miś przytulak
Gdzieś tam jeszcze fruwa nasza fota z Yellow One'em i jego wściekłą miną na afterparty. Z Zaphodem już dostałem foty, jaja jak berety były przy stoliku
Dzięki za galerię, Maru. A to zdjęcie jest po prostu zayebiste
No, moje oczy dostały w dupę nieźle, potem jeszcze przyo cenaniu...Maru wrote:Click to see full-sized image